Ağrı DEVA Partisi Kongreleri Şölen Havasında

Konre sürecini yarılayan Deva da keyifler yerinde

Ağrı DEVA Partisi Kongreleri Şölen Havasında

Genel Başkanları Ali Babacan’ın da sahaya inmesi ile birlikte kulislerde siyaset sahnesinde hızla yükselen bir ivme kazanan DEVA Partisi Ağrı’da kongre sürecini şölene dönüştürmeyi başarıyor.

Bir güne iki kongre sıkıştıran Demokrasi ve Atılım Partisi salgına rağmen istediği kitlelere ulaşmakla birlikte merkez ve ilçelerde sokakta vatandaşın nabzını yoklamaya da devam ediyor.

DEVA partisi Ağrı Merkez İlçe Başkanlığına daha önce atanan Mahmut Çarboğa’yı başkan seçerken ,Eleşkirt İlçe Başkanlığına da delegelerin oyu ile Mehmet Akif Çelik’i seçerek vatandaşla buluşmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ağrı ve Eleşkirt İlçe Kongrelerine genel merkez düzeyinde katılımın gerçekleşmesi de partinin Ağrı’yı önemsediğinin habercisi olduğu şeklinde yorumlanıyor.

DEVA Partisi MYK Üyesi Gül Didem Pekuz kongre salonlarında iktidar hedeflerinin basamaklarını döşedikleri bu zorlu süreçte Ağrılıların gösterdiği teveccühten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Deva Partisi aynı gün gerçekleştirdiği iki kongre ile Merkez,Patnos,Eleşkirt ve Taşlıçay da kendilerini seçime götürecek yönetimlerini oluşturmuş oldu.

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Dağtekin de kongre sürecine ilişkin yaptığı açıklamada ;İnşallah ay sonuna kadar Doğubayazıt,Diyadin,Hamur ve Tutak Kongrelerimizi tamamladıktan sonra Genel Başkanımız Ali Bababcan’ın teşrifleri ile İl Kongremizi gerçekleştirip genel başkanımızıda hemşerilerimizle buluşturmayı umut ediyoruz,dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER