Ağrı Milletvekili AKP'den İstifa Etti

Ağrı Akp eski milletvekili istifa etti.

Ağrı Milletvekili AKP'den İstifa Etti

Abdullah Gül Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti çalışmalarını ilanından sonra AKP deki çatlak hergün dahda büyüyor.

banner47
HDP'nin seçimlere bağımsız adaylarla girdiği 2007 seçimlerinde 5 sıfır yapan listenin son sırasında bulunması hasebi ile halk arasında piyango vekil olarak nitelenedirilen AKP 23. dönem Ağrı Milletvekili Kerim Aydemir'in partisinden sesiz bir şekilde istifa ettiği ulusab basına yansıdı.

İstifa haberleri ulusal basına''Eski İçişleri bakanı Beşir Atalay, eski Sanayi bakanı Nihat Ergün, eski Milli Eğitim ve Kültür bakanı Hüseyin Çelik, Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 23. Dönem Ağrı milletvekili Kerim Aydemir 26. dönem İstanbul milletvekili Abdullah Başcı AK Parti'den istifa etti..'' şeklinde yansıdı.

Dün manşetlere taşınan haberin ardından bugün Hüseyin Çelik ve Abdullah Başçı istifa etmediklerini kamuoyu ile paylaşırken AKP Ağrı eski Milletvekili Kerim Aydemir i,stifasına ilişkin bir açıklama yapmadı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hainler
Hainler - 5 yıl Önce

Fetöcü olup Ak partinin içinde yuvalananlar vatan hainleri yavaş ortaya çıkmaya başladı Allahın izni ile bunları sandığa gömeceğiz kısa ve öz

bu yazıyı
bu yazıyı @Hainler - 5 yıl Önce

Bu yazıyı beğenmeyenlere söylüyorum arkadaş yazmış güzel yazmış hayırdır fetöcüler ve vatan hainleri işinize gelmedi değilmi ancak şunu unutmayın kerhane piçi fetöye ve hdpkk lılara bu ülkeyi bırakmayacağız

SIRADAKİ HABER