Ağrı'nın Konuştuğu İsim Başvuru Yaptı

Ağrı da Belediye Başkanlığı için İsmi sıklıkla gündeme gelen Hayati Aydemir adaylık başvurusu yaptı

Ağrı'nın Konuştuğu İsim Başvuru Yaptı

Kulislerin En Çok Konuşulan İsmi Başvuru Yaptı

Ağrı Ak Partide Belediye Başkan adayı olup olmayacağı merakla beklenen Hayati Aydemir bugün Ak Parti Ağrı İl Başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunu tamamladı.

Adaylık noktasında bir beyanı olmamasına rağmen kulislerde en çok konuşulan ve ismi yerel basında sıklıkla gündeme getirilen Hayati Aydemir başvuru belgesini Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın’ın elinden aldı.

Aydemir burada yaptığı konuşmada ;Ağrı’nın kalkınmışlık ve şehirleşme noktasındaki sorunlarının tamamı görülebilir ve giderilebilir sorunlar olduğu gerçeğini gözardı etmeden gerçek manada ihtiyaç duyduğu sosyal belediyecilik anlayışı ve kentimize hizmet etme şiarı ile çıktığımız yolda bugün burada ilk adımımızı atmış bulunmaktayız.

İnşallah düne dair biriktirdiğimiz hatıralarımızın mimarı büyüklerimizin kardeşi , akranlarımızın bir arkadaşı ve genç kızlarımızın ,oğullarımızın kabul buyururlarsa bir abisi olarak gönüller yapmak adına çıktığımız bu yolda Hayati Aydemir olarak dün olduğu gibi bugünde aynı inaç ve azimle Ağrı’mıza Karaköse’mize hizmet şansını Yaradan bizlere nasip eyler.

Bu minvalde bugün bizi tüm içtenliği ile karşılayan Ak Parti İl Teşkilatı mensuplarına,Kadın Kolların misafirperver hanımlarına, Gençlik Teşkilatının yiğit delikanlılarına ve ağırlandığımız süre içerisinde bizlere gösterdikleri nezaketten dolayı Ak Parti İl teşkilatı çalışanlarına teşekkür ediyor buradan tüm hemşehrilerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun çıktığımız bu yolda bizleri sizlere karşı mahcup etmesin,dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 19:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
vır atmayın
vır atmayın - 5 yıl Önce

ağrı bu adamı doğru dürüst tanımıyor nerede bekliyoruz vır atmayın be

SIRADAKİ HABER