AKP li Yeneroğlu İstanbul İptaline İsyan Etti

Son zamanlarda çıkışları ile gündem olan Mustafa Yeneroğlu YSK kararını adil bulmadığını paylaştı.

AKP li Yeneroğlu İstanbul İptaline İsyan Etti

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'na yönelik linç girişimine sesli itiraz eden ve itirazı ile gündeme gelen AKP Milletvekili Mustafa Yeneroğlu bukez YSK'nın İstanbul seçimlerinin iptaline ilişkin kararına isyan etti.

Yeneroğlu YSK nın İstanbul Büyükşehir Balediye Başkanlığı seçimlerinin iptaline ilişkin kararın açıklanmasının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İmam Ebu Hanife'nin veciz bir sözünü hatırlatarak bir hukuksuzk yaşandığını ima etti.

Yeneroğlu'nun paylaşımı tam olarak şu ifadelerden oluştu;

banner47
 Büyük hukukçu Ebu Hanife'nin 'mihraptan ve minberden hukukun sesini kısarsanız, Hz. Allah da sizin nefesinizi, iflâhınızı kısar' ikazı her okuduğumuzda sarsılmamızı sağlıyorsa, hayırlı sahurlar dilerim.... aksi takdirde tuttuğumuz oruç bizi kurtarmayabilir..”

Mustafa Yeneroğlu Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'na yönelik saldırı sonrasıda partisinden farklı bir dil  ve üslup kullanarak gündeme gelmişti .

Yeneroğlu Kılıçtaroğlu'na Yönelik saldırı içinde şu Twit'i paylaşmıştı ;

Sayın @kilicdarogluk 'na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Üzgünüm ve kızgınım. Geçmiş olsun. Şiddet dilinin sokakta fiili şiddet üretmesine şaşıracak değilim. Başta biz siyasiler olmak üzere herkesin sorumluluğu büyük.Hep birlikte Türkiye olmanın gereklerine odaklanmalıyız.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrı
Ağrı - 5 yıl Önce

Demekki ne oluyor Ak partinin içindeki çürükler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı bu da .a.gül ile Davitoğlunun partinisene katılacak o zaman

SIRADAKİ HABER