Binali Yıldırım Kaybedeni Açıkladı

Binali Yıldırım'ın açıklamaları gündeme damga vurdu

Binali Yıldırım Kaybedeni Açıkladı

Yıldırım'ın açıklamalarında seçimi kaybettiklerini kabullenen bir tavır içinde olduğu gözlenirken bu seçimde adaylar yarışmadı ifadesi ile kaybeden olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları Ak Parti ve MHP nin itirazları neticesinde YSK da görüşülürken bugün Kasımpaşa Anadolu Lisesi Mezunları Pilav Gününde konuşan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ilginç açıklamalarda bulundu.

Yıldırım’ın yaptığı konuşmada ; Bu seçimin kendi sosyolojisi var, kendi şartları var. Onun içinde değerlendirilmesi lazım. Seçimde adaylar yarışmadı bunu hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla adaylardan biri kaybetti biri kazandı diye değerlendirmek çok sağlıklı olmaz,dedi.

Yıldırım’ın bu açıklaması kaybedenin kim olduğu sorusunu gündeme taşırken kaybedenin Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu şeklinde yorumlandı.

Yıldırım yaptığı konuşmada ; ‘’Seçimler geride kaldı. Bundan sonra şehrin güzelliği için İstanbul'un marka değerinin yükselmesi için daha yaşanılır bir şehir haline getirilmesi için yapılacak çalışmaları izleyeceğiz, takip edeceğiz. Konumumuz ne olursa olsun elimizden gelen katkıyı sağlayacağız’’,ifadesi ile de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ekrem İmamoğlu’nun kazandığını kabullendiği şeklinde yorumlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER