Bürokrasiye Ayar Çekerek Oy Toplayamazsınız

Ağrı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Taner Söylemez bir basın bildirisi paylaştı.

Bürokrasiye Ayar Çekerek Oy Toplayamazsınız

Ağrı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Taner Söylemez bir basın bildirisi paylaştı. Söylemez basın metninde Ak Partinin Ağrı da muhafazakar kitleyi öteleyerek eksen kayması yaşadığını ve bürokrasiye ayar çekmeye çalıştıklarını söyledi. Ağrı'nın dokusunun bozulmaması gerektiğini söyleyen Söylemez ; "Biz yola çıkarken Ağrı’nın dokusunun bozulması yönündeki endişelerimizi belirtmiş ve bunun önüne geçmek için sadece bedeni ile değil Ruhu ile de Ağrıyı yaşayan bir yönetim anlayışının hakim olması gerektiğine inandığımızı belirtmiştik. Ancak, Ak Parti bugün gelinen noktada kendi muhafazakar çizgisini terk ederek HDPlileşme yolunda hızla yol almaya başlamıştır. Encümen listeleri ve bürokraside yaşanan son olayda bunun en bariz örneği olarak gün yüzüne çıkmıştır. Yaptığı konuşmalarda "Ben bürokratların teminatıyım" diyen, Ağrı Belediyesi Personeli ile sürekli bir araya gelerek sizlerin teminatıyım diyen Ak partili adayın baskıları sonucu geçtiğimiz günlerde Ağrılı bir bürokratın geçici görevle Ankara’ya sürgün edilmesi kamu vicdanını yaraladığı gibi Ak Partinin Ağrıda seçimlerden galip çıkması durumunda yaşanacak olanlarında işaret fişeği olmuştur. 2014 Yerel seçimlerinde Ak Partinin saha çalışması yapmasının önüne geçenler bugün Ak Parti saflarında yer bularak muhafazakar kimliği öne çıkan Ak Partilileri uzaklaştırma gayreti içindedir. Bu Ağrılılar tarafından asla kabul edilmeyecek bir tutumdur. Dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ı Ağrı sokaklarında dolaşamaz hale getirerek bir eczaneye sığınmak zorunda bırakanlar bugün Sayın Yıldırım’ın Partisinde kendisini korumak için kalkan görevi yapanları milli ve maneviyatçı duruşları sebebi ile bertaraf etme yoluna girmişlerdir. En son bürokrat alma olayı bu hareketin işaret fişeği olmakla birlikte devamında daha vahim sonuçların yaşanacağı da aşikardır. Bundan böyle bu kentte memuru ,bürokratı ve hatta esnafı diken üstünde yaşamak zorunda bırakılacaktır. Ağrı’nın ve Ağrı’lıların kültür kodları bu tarz girişimleri kabul etmeyecek hassasiyetler içermektedir. Belediye başkan adaylarının memurlarla uğraşmasının önüne biran önce geçilmelidir.Bu sebeple sevelim,sevmeyelim,küs yada barışık yaşayalım hiçbir hangi dünya görüşünden olursa olsun hiçbir ismin bu tarz muameleler maruz bırakılmasını doğru bulmuyoruz. Hangi seçmen kitlesinden olursa olsun Karaköse ruhunu bilen ,yaşayan tüm hemşehrilerimizi kentimizin dokusunun bozulmasına tasallut edecek ve kenti tanımayan isimler tarafından yönetilmesine karşı durmak adına ,mahallenin çocuğu sıfatımızla Ağrımız,huzurumuz ve birliğimiz adına İYİ Parti saflarında bize destek vermeye davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 18:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Heso
Heso - 5 yıl Önce

Ya de git iyi partiye kim oy verecek milletle alay mı ediyorsun

Karaköseli cemal
Karaköseli cemal - 5 yıl Önce

Savcı sayan bir tutaklı olarak şimdiden ağrılılara kafayı takmışsa seçilince kim bilir neler yapar oy vermeyi düşünüyordum ama erkan hocaya reva görülen zulüm ağrılılara yaklaşımını gösteriyor 5 tane oyumuz var 5 şide senin taner kardeşim.

Mehmet Yıldırım
Mehmet Yıldırım - 5 yıl Önce

10 oyum var 3vimde 10u da senindir. Yetti artık işini yapana zulüm dişimize tak etti. Agriliya agriya sahip çıkacak bir tek sen varsın başka kimse yokdur

SIRADAKİ HABER