DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı 9 İsim Arasından Seçilecek

DEVA Partisi Ağrı il başkanlığı için seçilecek adaylar belirlendi.

DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı 9 İsim Arasından Seçilecek

DEVA Ağrı da heyecan yarattı.

Ali Babacan liderliğinde siyaset sahnesinde yerini alan Deva Partisi teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Medeni Yılmaz ve Gül Didem Pekuz’ dan oluşan komisyon Ağrı İl Teşkilatına ilişkin çalışmalarını tamamlayarak Ağrı’dan ayrıldılar.

banner47
Geçtiğimiz günlerde Cenas Otelde İl Başkanlığı için müracaatta bulunan adaylarla yüz yüze gerçekleştirilen görüşme sonrası Ağrı’dan ayrılan heyetin çalışmalarını raporlaştırarak genel merkeze sunacakları öğrenildi.

Telefonla görüştüğümüz komisyon üyesi DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gül Didem Pekuz Ağrı İl Başkanlığı için 100 ü aşkın başvuru aldıklarını ve bunların büyük bir bölümünün genel merkezdeki çalışmalar sırasında telefon ve video konferans sistemi ile yapılan görüşmeler sonucunda listeyi daraltarak Ağrı’ya geldiklerini ifade etti.

Pekuz ;burada çalışmalarımız kapsamında 25 aday arkadaşımızla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdik,öncelikle geç saatlere kadar süren çalışmamızda sabırla bizleri bekleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum,dedi.

Pekuz bundan sonraki süreçte değerlendirmeleri sonucunda belirlenecek olan 9 ismin genel merkeze sunulacağını ifade etti.

Genel Merkeze sunulacak 9 isim arasından kimin il başkanı olacağı konusunda son kararın Genel Başkan Ali Babacan tarafından verilecek olan DEVA Partisi’nin Ağrı da karşılık bulduğu gözlemlendi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 16:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fuat şekleme
Fuat şekleme - 4 yıl Önce

Bir cacık olmaz

SELLEHATTİN ÖNDER
SELLEHATTİN ÖNDER - 4 yıl Önce

Merhabalar ;

benim bildiğim bir insanın dürüst ve ahlaklı olması tüm güzel sıfatları üstünde taşıyan değerli arkadaşım ve meslektaşım Ümmet OĞUR ...

Baybylon Ankara
Baybylon Ankara - 4 yıl Önce

Ferhat özmen gibi delikanlı adamları getirin getirecekseniz

Ağrı
Ağrı - 4 yıl Önce

Bu adaylarla yola çıkılmaz ,hepsi boş kişiler yazık oldu bu partiye

Bedih demiril
Bedih demiril - 4 yıl Önce

Il baskanligina katip seyhani getirin agri deva oldun

SIRADAKİ HABER