DEVA Partisi Sahada İddialı

Deva Partisi kongre sürecine girdi.

DEVA Partisi Sahada İddialı

Deva Partisi Ağrı İl Başkanlığı kuruluşunun heman akabinde çalışmalarını hızlandırarak sahaya indi.

Vatandaşın sorunlarını bire bir ziyaretlerde dinlemek yolu ile sahada sürekli varlığını hissetiren Deva Partisi bugün Ağrı İl Valisi Osman Varol’a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Başkanı Murat Dağtekin,Başkan Yardımcıları Musa Yıldız ve Turgay Fidanla birlikte gerçekleştirilen ziyarette Ağrı’nın meselelerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Valilik ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Dağtekin’e Murat Efe ve Oruç Reis Taşdemir refakat ettiler.

İl Başkanı Dağtekin ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerinde ;

Ağrı’nın temel meselelerine hakim bir alt yapı oluşturark başlattığımız çalışmalarımızda Türkiye için umut olan hareketimizin tanıtımı kadar ,görmediğimiz kör noktalardaki sorunları da tespit etme şansı yakalıyoruz.

banner47
Bu manada esnaf ziyaretleri ile elde ettiğimiz bilgilerle Ağrı için daha güçlü bir siyaset izleme şansını yakalıyoruz.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz Ağrı’da esnafın ençok şikayet ettiği sorun olarak görülüyor.Yine yerel yönetimler manasında Ağrılı istenen düzeyde hizmet almadığını artık açık dille ifade etmeye başlamış durumda.

Şuan parlementoda gurubumuz olmamasına rağmen Genel Başkanımız Ali Babacan’ın geçmişteki pratikleri halkın umudunu yeşertecek bir portre çizmesine neden olduğu net bir şekilde görülüyor.

Bizler hemşerilerimizle buluşmalarımızda Ağrı adına siyaset yapan bir parti çizgisinden taviz vermeden her konuda Ağrılıların yanında olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz ,dedi.

Dağtekin kurulmalarının hemen ardından sahaya inmekle birlikte kongre sürecini de başlattıklarını ifade ederek;Daha şimdiden İlçelerde yetkin kadrolarla başlattığımız çalışmalarımızın meyveleri almaya başladık ,Eleşkirt ve Taşlıçay ilçe kongrelerimiz içinde girişimlerde bulunduk İnşallah en kısa sürede demokratik temayüller çerçevesinde ilçe kongrelerimizi de gerçekleştirerek Ağrı’nın hizmetine yaraşır bir siyaset uslubu ile Ağrılılarla birlikteliğimizi Ağrı’nın menfaatleri noktasında en üst noktalara taşıyacağız ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk tayhan
Faruk tayhan - 4 yıl Önce

Başkan ve ekibine başarılar dilerim yalniz onlari bizim cadde de daha gürmedık

SIRADAKİ HABER