Gelecek Partisinde 2 Ağrılı Kurucu Üye Oldu

Gökçe ve Karakaş Gelecek Partisinin kurucu üyeleri oldular

Gelecek Partisinde 2 Ağrılı Kurucu Üye Oldu

Yeni partisi için kuruluş başvurusunu dün İçişleri Bakanlığına yapan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Bilkent Otel’de tanıtım toplantısı düzenledi.Yeni partinin ismi "Gelecek Partisi" olarak açıklandı.

Davutoğlu’nun A Takımında 2 Ağrılı isim kurucu olarak yer aldı.

AKP Eski Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe’nin yer aldığı kurucular kurulunda 1970 İstanbul doğumlu aslen Ağrı/Eleşkirtli olan Metin Karakaş da yer aldı.

Karakaş Ak Parti’de Silivri İlçe Başkanlığı, Silivri Belediye Başkan Yardımcılığı, Silivri ve İBB Meclis Üyeliği, İstanbul İl Teşkilatı 3. Bölge koordinatörlüğü gibi önemli görevlerinde bulunmuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

Diğeri geçmişimizi mahvetti bunlarda ismi gibi geleceğimizi mahveddcek

Resi
Resi - 4 yıl Önce

Reisin adam ettikleri ancak ülkeye vatana ve bulundukları ile hiç faydası olmayanlar koltuk sevdası yüzünden dış güçlerin güdümü ile kurulan partiye geçtiler ancak kurulduğu gibi sandığa gömülecekler ancak Ağrı da hiç bir dikili ağacı ve hizmeti bulunmayanların partinin kurucu üyesi olması sandığa gömüleceklerine dair ilk işaretlerdir

Cuha
Cuha - 4 yıl Önce

Cesim GÖKÇE AKP sayesinde bir dönem Millet Vekiliği yaptı kendisine soruyorum acama hanımı dahi ona oy veriyormu Metin KARAYÜZ e soruyorum Ağrıya Ne zaman geldi kim dir

SIRADAKİ HABER