HDP Ağrı da Seferberlik İlan Etti

Ağrı da halk gününe katılan HDP Genel Başkanı Buldan seferberlik ilan etti

HDP Ağrı da Seferberlik İlan Etti

Pervin Buldan Ağrı İçin Seferberlik İlan Etti

Halkların Demokrasi Partisi Genel Başkanı Pervin Buldan Halk Buluşması adı ile düzenlenen programa katılmak üzere Ağrı’ya geldi.

Buldan’ın partililerle bir araya geldiği toplantının ana gündemini 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler oluşturdu.

Buldan yerel seçimlere ilişkin konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Her bir adayımızın çok kıymetli ve bizim için çok değerli olduğunu herkesin bilmesi lazım.Bu sebeple adaylar üzerinden tartışmaya yer vermemeliyiz

Kime verilirse verilsin her bir adayımızın çok kıymetli ve bizim için çok değerli olduğunu herkesin bilmesi lazım. Bu ilde oturan, ikamet eden her bir yurttaşımızın evine gitmek, onu ikna etmek, onu mutlaka partimizden yana oy kullanmaya davet etmek için bir seferberlik ruhuyla hareket etmemiz lazım.

Buldan HDP de yerel seçimlere ilişkin aday dayalığı başvuru süresinin de yeniden 1 hafta uzatıldığını söyledi.

HDP nin Ağrı Merkez ,İlçe ve Belde Başkan adaylarını YSK takvimi doğrultusunda belirlenen sürelerde açıklaması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 19:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
AĞRILI
AĞRILI - 5 yıl Önce

Ne seferberliği vatana karşımı devletimize karşımı askerimize karşımı polisimize karşımı neye karşı seferberlik ilan etmiş bunların ilan ettiği seferberlik ancak vatana millete devlete polisimize ve askerimize karşı hainlik le ilgili seferberliktir kusura bakmasınlar Ağrı PKK terör örgütünün kanatları altından çıkmayan bir partiye oy verecek kadar cahil insanlar değildir artık o günler eskilerde kaldı Ağrı artık ileriye ileriye gidecek sizin gibilerin peşinden giderek bu vatana millete hainlik yapmaz

Dikkat
Dikkat - 5 yıl Önce

. Niyet, yöntem gaye.
Kürtler ile lazlar birbirine çok benzer. Biri deniz görmüş biri görmemiştir. İKİSİDE BİR SEYİ DER. DEDİĞİNE GÖRE GİDET.DÜŞÜNMEZ.
ARTIK DÜŞÜNÜN KARDEŞİM.
DİNİNE, GEÇMİŞİNE, UYGUNMU BUNLAR. SADECE IRK VE YAŞAMADIĞIN ZORLUKLARI, YAŞIYORMUŞ GİBİ YALANLAR.
ARTIK TERK EDİN BU TAŞERONLARI

Ağrılı
Ağrılı - 5 yıl Önce

Geri zekalı, aptal, ayrımcı, dengesiz, devlete yapışmış asalak, yalaka secimi kazanmaya. Senin gibi katma değeri olmayan bu kurtlar arasında yürümeye calisan devleti kendi malı zanneden spastik sen susss. Demokrasi konuşsun. Yine sen kazan

SIRADAKİ HABER