İnce Ağrı da Erdoğana Yüklendi '' Devlet Adamlığına Yakışmaz''

Ağrı ziyaretinde Muharrem İnce'nin hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı.

İnce Ağrı da Erdoğana Yüklendi '' Devlet Adamlığına Yakışmaz''

Muharrem İnce Erdoğan'a sert çıktı

"Bin Günde Memleket Hareketi" gezileri  kapsamında Ağrı'ya gelen Muharrem İnce yaptığı esnaf ziyareti sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin 81 ilinede gideceklerini belirterek: "Memleket Hareketinin kurucuları olarak arkadaşlarımla birlikte Türkiye'yi il il sırayla dolaşıyoruz. Bu gün 4 Eylül'de başladığımız büyük yürüyüşümüzün Ağrı 37. vilayeti oldu. Bunu 81'e tamamlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz,dedi.

İnce Gazetecilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Tabipler Birliği'ne ilişkin yaptığı açıklamasını sorması üzerinede: "Doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık çalışanlarımız hepsi can siperane bir şekilde cephede savaşıyorlar. Yani insanlar, doktorlar bizleri yaşatmak için kendileri ölüyorlar. Böyle bir ortamda onları bölmeye çalışmak onların örgütlerini bölmeye çalışmak insafsızlıktır, vicdansızlıktır. Böyle bir ortamda bizleri hastanelerde yaşatmaya çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etmek 83 milyon hepimizin boynunun borcudur. Böyle bir ortamda doktorların örgütleri ile uğraşmak devlet adamlığına yakışmaz"dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER