İyi Parti Adayı Taner Söylemez Farklı Başladı

Ne yol ne su nede istihdam Söylemez Çocuklarla başladı

İyi Parti Adayı Taner Söylemez Farklı Başladı

İyi Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Taner Söylemez sosyal medya hesabından paylaştığı projesine dair ipuçları ile gündeme oturdu.

Söylemez’in açıklaması alışılmış siyaset anlayışından farklı bir yol izleyeceğinin sinyallerini verdi.Şehrin kültür değerleri ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesini temel hedef alan Söylemez çocukların başkan amcası olma yönünde bir tavır sergilemekten geri kalmadı. Daha önce Ağrı Valisi Süeyman Elban’ın dev projelerinin konuşulduğu basın toplantısı sonrası Vali Elban’a Teşekkür başlıklı makalesinde de farklı bakış açısını ortaya koymuş ve çocuk parklarını tüm projelerin içinden cımbızlayarak almıştı.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Taner Söylemez’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tamamı şu şekilde;

1-Biz belediyecilik anlayışımızla çocuklarını sokağa salmaktan korkan değil,çocuklarını sokaktan toplamaya çalışan ebeveynleri var edeceğiz.Bunun için her mahallede çocuklarımızın haraymola oynayacağı,topaç(vızik) çevireceği,ip atlayacağı,saklambaç oynayacağı alanlar sağlayarak komşunun kapısını çalıp su içebileceği bir kültürel etkileşim sağlayacağız..

2-Buradan net ifade etmek isteriz ki bizim belediyecilik anlayışımızda gerekirse tüm Cami bahçeleri kamulaştırılarak çocuk oyun alanlarına dönüştürülecektir buna cami derneklerinin engel olmasının da önüne geçilecek ve ihtiyaç duyulan tadilatlar belediyemizce karşılanacak ,dedeler torunlarla ,babalar çocuklarla o bahçelerde buluşacak,bakanlık düzeyinde görev alan keşaneler oy karşılığı cennet satamayacak,Din siyasetin sermayesi olmaktan kurtulacaktır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan
Kenan - 5 yıl Önce

Kim sana oy verir ağrıda 1000 oy al seni tebrik edeyim

SIRADAKİ HABER