Muhittin Erim Başvuru Kararı Aldı

Erim istişarelerini tamamladı adaylık başvurusu yapacak

Muhittin Erim Başvuru Kararı Aldı

Ağrı Ak Parti Belediye Başkalığı Aday Adaylığı sürecinin 5. Gününde 1’i ön başvuru olmak üzere 3 aday kaydı yapıldı.

Canip Erat’ın adaylık başvurusunun ardından bugün Erhan Karakuş internet üzerinden ön başvurusunu gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde parti binasına gelerek 2.resmi başvuruyu da İş Adamı Nesim Sönmez yaptı.

Ak Partide daha önce adaylık için isimleri sıkça zikredilen isimlerinde hazırlıklarını tamamladıkları yönünde kulis bilgilerine ulaşıldı.

Aday adaylığı için ismi zikredilmeyen Muhyettin (Muhittin) Erim ismide dün akşam saatlerinde kulislerde dillendirilmeye başlandı.

1989-1994 yılları arasında Refah Partisinde dönemim belediye başkanı Zeki Başaran’la birlikte siyaset yapan Muhyettin Erim Başaran’ın görevden alınmasının ardından belediye başkan vekilliği görevini de yürütmüştü.

Erim’in ailesi ve yakın çevresi ile yaptığı istişareler sonrası adaylığa olumlu baktığı gelen bilgiler arasında.

Muhyettin Erim’in 11 Kasım Pazar günü Ağrı’ya gelerek adaylık başvurusunda bulunacağıda kulis bilgileri arasında yer alıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin demir
Engin demir - 5 yıl Önce

muhittin erim bu işi en iyi yapacak adamdır

Gerçek
Gerçek - 5 yıl Önce

Kulisten ziyade gerçekten aday adayı Muhittin bey. Kişiliği ve beceri açısından iyi ancak yeterli olmadı için çok iyi bir ekip e ihtiyacı var. Aynı zamanda ailesinin çok desteğine ve yardımına ( manevi olarak) ihtiyaç var. Bir diğer konuda Muhittin bey kalitedir kıymetini bilmek gerekir zannimca.

Realist
Realist - 5 yıl Önce

İt ürür kervan yürür o kıt beyninizle yorum yapmadan önce daha iyi araştırın ve öğrenin ona göre yorum yapın ki zaten yorum yapma kabiliyetiniz yok kendinizi daha fazla rezil etmeyin Muhittin Erim Sayılan sevilen bir adamdır ! Eğer ki bu söylediğiniz şekilde ailesine hat verilmiş olaydı soruşturma açılırdı bilmem o küçük beyniniz bunu alıyor mu ? Bu hatlar ihaleyle alınıyor parası olan alıyor yani... İyi akşamlar

Selamettin TUNÇ
Selamettin TUNÇ - 5 yıl Önce

Doğrudur zeki, başaranla siyaset yaptı ailesine 10 tane hat verdi :)

Baran yılmazcan
Baran yılmazcan - 5 yıl Önce

doğrudur zeki başaranla birlikte çalıştılar. Hatta yakın akrabası zeki başaranı gizliden çekim yaparak ve uğur dündara servis etti ve dahası siyasi hayatına son verilmesine neden oldu. Adam halen ağrıya uğramaz oldu. bumu olacak aday adayı ailemde yakınen 100 e yakın oyum var 100 de ak partinindir ama buna yanlışlıkla verilse oyumu yakarım... vesselam...

SIRADAKİ HABER