Söylemez'den Emekliler Derneğine Ziyaret

İyi Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Taner Söylemez’den Mahmut Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti

Söylemez'den Emekliler Derneğine Ziyaret

Ağrı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Taner Söylemez yeni kurulan Emekliler Derneği Başkanı Mahmut Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Söylemez Ağrı için büyük bir eksikliğin kurulan yeni dernek aracılığı ile giderildiğini belirterek ‘’İnşallah Ağrı da yaşayan emekli ağabeylerimizle birlikte onların sorunları kadar Ağrı’nın sorunlarının çözümü noktasında bir çaba içerisinde olursunuz. Ağrı da erk’in emrinde ve sorunlara gözü kapalı bir Stk anlayışı maalesef had safhaya ulaşmış durumdadır bu durum ciddi manada gönüllülüğü esas alan sivil toplum kuruluşlarında itibarsızlaştırmaktadır yeni kurulan derneğinizin Ağrıya nefes aldıracağına olan inancımızla hayırlı olmasını temenni ediyorum, dedi.

Söylemez adaylığına ilişkin olarak da Ağrı’nın iki partinin keyfi uygulamaları sebebi ile sorunlar yumağı haline dönüşmüş siyasi yaşamına nefes aldırmak ,sorun olmak değil çözüm üretmek için adayız,dedi.

Ağrı Emekliler Derneği Başkanı Mahmut Yıldırım da Söylemez’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yıldırım; Ağrı da 22 bin emekli hayatını ikame ettiriyor Ağrı’nın tüm sorunlarını yaşam tecrübelerinden edindikleri bilgelik ile gören duyan işiten bir teşkilatçılık anlayışını hayata geçirmekle birlikte bunu dillendiren ve çözüm noktalarında katkıda bulunan bir dernek olmayı şiar edindik .İnşallah önümüzdeki süreçte Ağrı’nın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olma kimliği ile çocuklarımızın yaşanabilir bir Ağrıda hayatlarını sürdürmeleri için gerekli adımları atacağız dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER