Sürpriz Yaşanmazsa AKP Ağrı da Bu İsimlerle Devam Edecek

AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanı kim olacak

Sürpriz Yaşanmazsa AKP Ağrı da Bu İsimlerle Devam Edecek

Latif Birgül’ün aday olmayacağını açıkladığı Akp Merkez İlçe Başkanlığıiçin gerçekleştirilen görüşmelerin ardından 5 isim Akp Genel Merkezi tarafından Ankaraya davet edildi.

Tüm Türkiye’de yenileme çalışmalarını başlattığının sinyalini veren Akp Genel Merkezi İlçe kongresinden bir hafta önce kongreyi iptal kararı alarak ön görüşmeler yaptı.

Karar sonrası Latif Birgül kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Birgül’ün aday olmayacağı kongre için çalışmalarda sona gelinirken 5 isim genel merkez tarafından Ankara’ya davet edildi.

Sürprizlere açık olan Akp de 5 ismin performanslarının değerlendirildiği toplantı sonrası Ağrı Merkez ilçe Başkanlığına kimin atanacağı netleşecek.

Atanan kişi tek aday olarak kongreye gidecek.

banner47
AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı için çağırılan adaylar

1-Kübra Taştan 

2-Çetin Aydın

3-Ertaç Şahin

4-Nuri Yıldız

5-Yahya Savaş

YORUM EKLE
YORUMLAR
bu
bu - 4 yıl Önce

Hadi gözünüz aydın bu saatten sonra bu çağrılanlarla Ağrıda Ak parti hiç bir seçim kazanamaz Tanınan Ağrı ilinde sevilen Latif brgülü al yerine bizlerin çok yakından tanıdığı Allahın selamını bile vermeye üşenenler bazıları şimdi merkez ilçe başkanımı olacak yapacak bir şey yok

Kuraf baba
Kuraf baba - 4 yıl Önce

Gercekten tefecıler başkan oluyorsa vay memleketin haline acaba kendi akrabalarından oyveren varmı ak partıye yazık tabale partısı oluyor

SIRADAKİ HABER