Taşdemir'den, Erdoğan'a Kayyum Göndermesi

Dilan Dirayet Taşdemir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ağrı heyeti ziyareti sırasındaki Kayyum açıklamasını değerlendirdi.

Taşdemir'den, Erdoğan'a Kayyum Göndermesi

Halkların Demokrasi Partisi Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir bu gün Ağrı Hdp İl Binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Taşdemir’in canlı yayınladığımız açıklamalarında ana başlıklar Patnos L Tipi kapalı cezaevinde başgösteren verm tehtidi ve yaşam koşullarının düzeltilmesi ile birlikte Ağrı 100. Yıl Mahallesinin gaz tehtidi altında olğuğu idi Taşdemir Ağrı’nın sağlık sorunlarının ve bu kuruma ilişkin yolsuzluk iddialarının kronik hale geldiğinede vurgu yaptı.

Taşdemir daha sonra 2 Ekim de Ankara da Ağrı Heyeti ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimlere ilişkin ifadelerini değerlendirdi.

Taşdemir konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu;10 yıl hizmet görmemiş kentte 2 yllık belediyeciliğimiz süresince Ağrı Belediyesi bütçesinden yüzde 9 oranında daha düşük bir harcama yapmıştır.

Ağrı halkının iradesine yönelik bu kayyumcu zihniyetin sonuç alamayacağını ifade etmek istiyorum.

Orada yapılan görüşmede ifade edilen kayyumla tehtit yaklaşım ve politikaları bize göre Akp’nin yenilgisini kabulüdür.

Yani demokratik yollarla ,seçimle Ağrı Belediyesini alamayacaklarını ifade etmişlerdir.Oradaki ifade kendi yenilgilerinin tespitidir bir itiraftır.Yerel seçimlerde Ağrı Halkı kayyumcu zihniyete dur diyecektir ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrılı
Ağrılı - 6 yıl Önce

Kusura bakmayın Dirayet Hanım Ağrıya Kayyum atandıktan sonra bilhassa sayın valimiz zamanında ağrının çehresi değişti Ağrıya yapılan hizmetler son hızla devam etmektedir Ağrı da Ak Partiye Oy verirsem Sayın Valimizin Ağrıya yaptığı hizmetler den dolayı vereceğimden emin olabilirsiniz

Ağrılı.
Ağrılı. - 6 yıl Önce

Ağrıyı daha önce ne hale getirdiğinizi gördük ithal başkanla Ağrı’da durmayan başkanla ağrıyı yönettiniz sonuç ortada bu kadar başarılı başkanınız varsa ağrıdan çok Muş,un ihtiyacı var gitsin oraya

SIRADAKİ HABER