Ağrı da Karnaval Havasında Bir Etkinlik

Ağrıpenaltıya doydu

Ağrı da Karnaval Havasında Bir Etkinlik

Ağrı'nın en keyifli yaz etkinliği olarak Ağrı Amatör Spor Külüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında bu yıl bir ilke imza atıldı.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Nike Koşuyolu Firması sponsorluğunda 1.Penaltı yarışması düzenlendi.

110 Sporcunun hünerlerini sergiledikleri yarışmada kalecilerin üstün performansı göz doldururken keyifli saatler yaşandı.

Serdar Yıldız'ın espirili sunumu ile gerçekleşen  yarışma programına Hamur Belediye BaşkanıCezmi Ergül, Baro Başkanı Av.Salih Aydın, Disk Başkanı Ersin Erincik,  Askf Başkanı Erkan Kösedağ,  Futbol İl Temsilcisi Celal Bulut, Ağrı Spor Başkanı Mehmet Yıldırım, Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram, Ağ-Bir Fed Başkanı Yılmaz Daş, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Bulut ve Orhan Keleş’in yanı sıra spor camiası yoğun ilgi gösterdi.

Yarışmada ilk vuruşu Ağrı'nın eski gol krallarından Ömer Söylemez'in yaptığı ,110 penaltıcının yarıştığı ilk turda, kaleciler önemli performans gösterdi. İkinci turda 33, üçüncü turda ise 12 penaltıcı final turuna yükseldi. Final turunda Mavi takım içerisinde yer alan Ahmet Kaya, Ağrı’nın en iyi penaltıcısı seçildi.

En iyi kaleci ödülünü  Rıdvan Levent alırken, turnuvanın ödül alan diğer penaltıcıları ise Ümit Şahin, Ahmet Kaya, Yakup Yavuz, Ferhat Oruç, Nihat Çeri, Gökhan Yıldız aldı.

Turnuvanın ilk olduğunu söyleyen Nike Koşuyolu Firması sahibi Nuh Yeğen” Ağrı’da ki sporun eğlenceli aktivitelerine ve sporun gelişimine yönelik katkılarımıza devam edeceğiz. Penaltı yarışmasında derece yapan herkesi canı gönülden kutluyorum” dedi.

Yarışma sonrasında en iyi penaltıcıya Nike Halısaha Ayakkabısı, İlk altı kişiye Nike Tişört ve en iyi kaleciye ise Nike eşofman takımı hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER