Ağrı da Yer Sarı Gök Lacivert

Ağrı Spor taraftarı takımını yalnız bırakmıyor

Ağrı da Yer Sarı Gök Lacivert

Son günlerin 1 numaralı gündem maddesini oluşturan Ağrı Spor da herşey normale dönüyor.

Barikat 04 taraftar gurubu öncülüğünde başlatılan çağrılar Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın'ı harekete geçirmiş ve Aydın'ın söz vermesi sonrası tarftarlar eylelerini sonlandırmıştı.

banner47
Abbas Aydın Ağrı'ya gelir gelmez ayağının tozuyla Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım'la görüştükten sonra söz verdiği üzere kulüp için tesisleri tahsis ettirdikten sonra anahtarını Meymet Yıldırım'a teslim etti.Abbas Aydın Ağrı Spor'a katkı sunmak adına İl Valisi Süleyman Elban'a da kulüp başkanı ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirdikten sonra Ağrı 1970 Spor Kulübü bu hafta maça çıkma kararı aldı.

Bu Hafta kendi saha ve seyircisi önünde Batman Belediye Spor maçına çıkacak olan Ağrı Spor futbolcularına bir süreprizde taraftardan geldi.

Ağrı Spor taraftarları kendi imkanları ile temin ettikleri araçla takımın kaldığı otelden futbolcuları alarak antreman sahasına taşıdı.

Ağrı 1970 Spor Kulübü kentin kenetlenmesi noktasında simge durumuna gelirken, ilkkez bu gün Ağrı Belediyesi tarafından Pazr günü oynanacak maçta anons sistemi ile tüm vatandaşlara duyurularak  maça davet edildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 19:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER