Ağrı Spor Siirt'e Takıldı

Ağrı Spor liderlik yolunda yara aldı

Ağrı Spor Siirt'e Takıldı

Yenilenen Vali Lütfü Yiğenoğlu stadyumunda bu sezon ilk kez sahaya çıkan Ağrı 1970 spor karnaval havasındaki maçta 2 puan bıraktı.

Ağrı Valisi Süleyman Elban ,Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın ,Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ATSO Başkanı Saim Alpaslan ve Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım’ın açılışını yaptığı stadyumda Aali Süleyman Elban ve Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın’ataraftarlar yoğun ilgi gösterdi.Tezahüratların ardından Aydın ve Vali Elban seyircilere kısa bir konuşma yaparak desteklerini sürdüreceklerini ve taraftarından destekten vazgeçmemesi gerektiğini vurguladılar.

Saat 13:00 da Kemal Dizdar, Kağan Yılmaz ve Samet Cangir hakem üçlüsünün yönetiminde başlayan karşılaşmada hakem hatalarından dolayı sahada gergin anlar yaşandı. Gerginliğin trübünlere de yansıdığı maçın 30. Dakikasında Emrah Turan’ın sakatlandığı pozisyon sonrası Mehmet Ali rakip takım oyuncusuna yönelik hareketinden dolayı kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İlk yarı golsüz eşitlikler sona eren maçın 2. Yarısında da gerginlikler devam etti. 62. Dakika da Siirt İl Özel İdaresi futbol takımıda kırmızı kart sonrası 10 kişi ile karşılaşmaya devam etti.

Ağrı Spor kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviremeyince maç 0-0 berabere bitti.

Karşılaşmayı Taşlıçay Eski Kaymakamı Siirt Valisi Ali Fuat Atik'te izledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2018, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER