Ağrı Vefa Spor Ziyaretlere Başladı

Apri Vefa Spordan Emin Nakliyata ziyaret.

Ağrı Vefa Spor Ziyaretlere Başladı

Ağrı Vefa Spor Kulüp Başkanı Yusuf Kalkan,Kulüp Yöneticilerinden Osman Polat,Mehmet Vefa Doğruer ile Ağrı’da nakliyat hizmeti veren Emin Nakliyat sahibi İlhami Aslankılıç’a ziyarette bulundu.

Daha Önce Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübünde yöneticilik ve başkanlık yapan İlhami Aslankılıç ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getirirken şu ifadelerde bulundu.
Her zaman sporun içinde olacağım. Elimden ne gelirse destek vermeye çalışacağım.Şehir olarak kalkınmanın bir başka yöntemide spordur. Şehrimiz bu kalkınmayı fazlasıyla hak ediyor.
Birlik ve beraberlik içinde olursak,bu şehrin yarınları olan gençlerimizin de önünü açmış olacağız. Çünkü gençlerimiz yarınlarımız ve umut ışığımızdır” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette başkan Yusuf Kalkan;”Biz bu şehrin spor adamlarını değer biliyoruz ve onların fikirleri yolumuzu aydınlatıyor.İlhami Başkan’da bu değerlerden biri.Kimseyi kırmadan incitmeden yekvücut olup kalpleri Ağrı için çarpan ve derdi memleket olan değerli spor adamlarına ziyaretlerimiz devam edecek. Biz Birlikte Güçlüyüz”diyerek konuşmasına son verdi.Ziyaret Toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER