Barikat Ağrı Sporun Gidişatından Rahatsız

Barikat 04 Taraftar Derneğinden  Sert Açıklama

Barikat Ağrı Sporun Gidişatından Rahatsız

Ağrı Spor taraftar gurubu, Barikat 04 Taraftar derneği geç kalınan futbolcu transferleri için basın açıklaması yaparak yetkilileri sorumluluk almaya davet ederek sert açıklamalarda bulundular.
Barikat 04 taraftar derneği Basın Sözcüsü Ömer Gök yaptığı basın açıklamasında;
BASINA VE KAMUOYUNA
Bildiğiniz üzere takımımız 2020-2021 sezonu TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecektir. Türkiye Futbol Federasyonunun açıkladığı lig takvimine göre yeni sezon açılış tarihi 19-20 Eylül tarihleri arasında olacaktır.
Ligimizin başlamasına hali hazırda yaklaşık 20 gün kalmışken takımımızda herhangi bir transfer hareketliliğinin olmaması bizleri tedirgin etmektedir. Bizler büyük Ağrı spor taraftarları olarak neredeyse her sezon öncesi bu duruma maruz kalmaktayız. Sürekli olarak bu konuları dile getirmekten bizler de artık yorulduk. Yaklaşık 600 bin nüfuslu bir il takımının her sezon öncesi bu durumları yaşaması bizleri her defasında hayal kırıklığına uğratmaktadır. Sahipsiz memleket sloganları atmak istemiyoruz artık ! Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki bu şehrin markasına sahip çıkacak yürekli insanlar daima var olmuştur. Başta Sn Valimiz Dr.Osman VAROL Onursal Başkanımız olan Sn.Savcı SAYAN  ve Kulüp Başkanımız Sn.Mehmet YILDIRIM'a bu konunun bir an önce çözülmesi için çağrıda bulunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde yapılan programda Ağrı Spor'umuzu bir kaç yıl içinde en üst liglerde göreceğimizin konuşmaları ve sözünün verilmesi taraftarlar olarak bizler de heyecan yaratmıştır. Lakin transferlerde yaşanan sessizlikler bizleri korkutmaktadır. Aciliyetle transferlerin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Yoksa bugünleri dahi mumla arar hale gelebiliriz.Takip ettiğimiz 3.lig takımları ciddi transferler yapıp kadrolarını güçlendirirken bizim Kulübümüzde ki sessizlik kaygı vericidir. Bu şehrin sevdası olan Ağrı Spor'umuz bu süreçte yalnız bırakılmamalıdır. Sürekli olarak sayfalarımıza gelen mesajlar bizleri de zan altında bırakmaktadır. Transferi bizler yapmadığımız halde sayfalarımıza sıklıkla mesajlar gelmektedir. Futbol dışı yaptığımız paylaşımlarda dahi transferler sorulmaktadır. Kulüp sayfasına atılan yüzlerce mesaj, yüzlerce yoruma da bakılarak bu taraftarın ne kadar futbola düşkün olduğunu,Ağrı'ya, Ağrı Spor'a ne kadar bağlı olduğunu ve transferleri heyecanla beklediğini görebilirsiniz. Büyük Ağrı spor taraftarı herşeyin en iyisini hak ediyor. Lütfen herkes üzerine düşeni yapıp bu taraftarın yüzünü güldürsün artık. Geçtiğimiz günlerde yapılan hazırlık karşılaşmasında kadromuzun ne kadar yetersiz olduğuna kendi gözlerimizle şahit olduk. Hazırlık karşılaşması olmasına rağmen tribünlere gelen yüzlerce taraftara ayrıca teşekkür eder ve bu büyük taraftarın beklentilerinin bir an önce karşılanmasını talep ediyoruz. Sayın Valimize ,Sayın Belediye Başkanımıza bu konuda güveniyor ve gerekeni yapacaklarından şüphemizin olmadığını dile getirmek istiyoruz.
Yine her kesimin bilmesini isteriz ki düştüğümüz grup itibariyle bu sezon bir üst lige çıkma ihtimalimiz çok ama çok yüksektir. Bunu fırsata çevirmenin tam da zamanıdır. Yine tekrar etmek de fayda var ki bir daha bu fırsat elimize geçmeyecektir. Bizler aylar öncesinden aldığımız sözler itibari ile heyecanla beklediğimiz ligimizin bu sene iyi geçmesini temenni ediyoruz.
Son olarak yine Barikat04 Taraftarları olarak hiç bir lige sevdalı olmadığımızı,sevdamızın ARMA'ya olduğunu,hangi ligde olursa olsun ARMA'mızı terketmeyeceğimizi herkesin bilmesini isteriz !
Bu şehir için, bu şehrin markası olan AĞRI SPOR'umuz için kim bir taşı alıp bir taşın üzerine koyuyorsa bizler tarafından hiç bir zaman unutulmayacaktır. Aksi takdir de bu yükün altından hiç kimse kalkamayacaktır. Geçmişte yaptıklarımız ortadadır. Bu şehir için,bu şehrin takımı için neler yapabileceğimizi herkes iyi bilmektedir. Barikat04 taraftarları olarak şehrin tüm bileşenlerini AĞRI SPOR etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz.
YAŞASIN AĞRI SPOR
YAŞASIN MENFAATSİZ SEVENLER 
Saygılarımızla
BARİKAT04 TARAFTAR DERNEĞ
İ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Daha Dün
Daha Dün - 4 yıl Önce

Daha dün açılış maçında alkışlıyorlardı ? Bu nasıl devir anlamadım.

SIRADAKİ HABER