Bu Utanç Bize Yeter

Ağrı Spor ligden çekildi

Bu Utanç Bize Yeter

Geçtiğimiz hafta başlayan Ağrı Spor krizi hüsranla sonuçlandı. Mehmet Yıldırım’ın istifası ile başlayan süreci Deniz Budak’ın istifası takip ederken olağanüstü toplanan yönetim kurulu Erciş Maçı sonrası ligden çekilme kararı almıştı.

530 bini Ağrı da yaşayan 1 milyon 100 bin Ağrılının simgesi Ağrı Spor ilgisizlikten dolayı kepenk kapattı.

Bugün Futbolcularla görüşen 4 yönetici durumu anlatarak serbest olduklarını ve takımın ligden çekildiğini anlattı.Bunun üzerine futbolcuların peyder pey kentten ayrıldıkları haberi geldi.

Ağrı 1970 Spor Kulübü Teknik Direktörü Seyithan Özdaş’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Futbolcularına ve taraftarlarına teşekkür ederek ligden çekildiklerini paylaştı.

Diriliş Ağrı Spor taraftar gurubuda sosyal medya hesaplarında veda yazılarını paylaştılar.

Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım yönetimi ile gerçekleştirdikleri istişareler sonrası takımı bu şartlarda daha fazla götüremeyeceklerini ifade ederek ligden çekilme kararı aldıklarını duyurmuştu. Yıldırım bu gün saat 17:00 de gerçekleştireceğini duyurduğu basın toplantısından da vazgeçti.

Ağrı Spor Yönetiminin kamuoyunu bilgilendirme yönünde nasıl bir yol izleyecekleri merakla beklenirken aldıkları kararda Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi’nin sezon başında Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile temasları sonrası Erzurum da yapılan kampın giderlerinin karşılanmadığı ve kamp giderlerinin ilgili kurum tarafından Ağrı 1970 Spor Kulübünden tahsil edilmesinin de etkili olduğu iddialar arasında.

Dün akşam geç saatlerde bir gurup taraftarın Ağrı 1970 Spor futbolcularının konakladığı otel önünde yaptığı gösteride taraftarı teskin eden Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül’ün bu gün saat 12:00 a kadar benden haber bekleyin mesajının sonuçlarını bekleyen kulüp yöneticileri Ergül’ün girişimlerinin sonuçsuz kalması üzerine Otel’e giderek futbolcu ve teknik heyete kararlarını açıkladıkları öğrenildi.

Namağlup lider takımın ligden çekilmesinin siyaset arenasında polemik konusu olmasınında huzursuzluğa sebep olduğu gözlendi.

Suçlu kim yada kimler olursa olsun Tüm kurumları ve halkıyla Ağrı’nın simgesi olmaya aday kulübü Bal Liginde tutamamanın utancının bize yeteceğini düşünüyor ve Ağrı Spor sayfasını kapatıyoruz

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 12:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin ÇETİN
Metin ÇETİN - 6 yıl Önce

Bulundukları il ve ilçelerdeki Futbol Takımlarıma REKLAM olsun diye Milyarlar Bağışlar yapan değerli AĞRI'lı iş adamlarından beklerdim Ki memleketinin Takımına da sahip çıkmalarıdır onlarda kendince haklı REKLAM REKLAM'DIR.

SIRADAKİ HABER