Deniz Budak Tehditlere Boyun Eğmeyiz

Ağrı 1970 Spor basın sözcüsü Deniz Budak 'tan Siirt Spor Başkanına yalanlama

Deniz Budak Tehditlere Boyun Eğmeyiz

Ağrı 1970 Spor Kulübü Basın Sözcüsü Deniz Budak Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Hıfzıllah Canbolat'ı sert sözlerle yalanladı.Ağrı 1970 Spor sosyal medya hesabında paylaşılan metinde şu ifadelere yer verildi.

11.11.2018 tarihinde Siirt İl Özel İdare Spor ile sahamızda yapmış olduğumuz futbol müsabakasında, hakemlerin saha içindeki tutumları, maça damgasını vurmuştur. Maç gayet centilmence başlamasına rağmen, maçın hakemleri bariz hatalarla maça damga vurmuş ve maçın daha 22. dakikasında 10 kişi kalmamıza sebep olmuşlardır. 10 kişi kalmamıza rağmen maçın üstünlüğünü elinden bırakmayan ve galibiyeti kaçıran gene takımımız oldu. Maçın sonlarına doğru tarafımıza verilen penaltıda, rakip takımın kalecisi en az 1,5 metre önde olmasına rağmen (kamera görüntüleri mevcut), maçın hakemi penaltı atışını tekrarlatmamış ve 2 puan kaybetmemize neden olmuştur. 
Bu yaşananları maç içerisinde olabilecek durumlar olarak değerlendirdik ve önümüzdeki maçlara bakmaya başladık.

SİİRT İL ÖZEL İDARESPOR BAŞKANI HIFZULLAH CANPOLAT’IN YALAN VE İFTİRA DOLU BEYANLARI;

Devletin her türlü imkânını arkasına alıp hoyratça harcamalarda bulunan Başkan CANPOLAT, başarısızlığının faturasını Siirt Kamuoyuna vermek yerine, mesnetsizce açıklamalarla örtmek istiyor. 
Başkan CANPOLAT yapmış olduğu açıklamasında; yüzlerce taraftarımızın sahaya indiğini, takım olarak fiziki şiddete maruz kaldıklarını, Futbolcuları Ekrem’in şiddetli bir saldırıya maruz kaldığını söylüyor.

Spor adamı ahlaklı olur. Hele hele bu şahıs bir kulübün başkanı ise yalan söylememeli, iftira atmamalı. SİİRT İL ÖZEL İDARESPOR BAŞKANI HIFZULLAH CANPOLAT yalan söylüyor, iftira atıyor. Fiziki saldırıya uğradı dediği Futbolcuları Ekrem, maç esnasında futbolcumuz Kone ile girmiş olduğu hava topu mücadelesinde kafa kafaya çarpışmış ve dudağı patlamıştır. Maç esnasında yaşanan bu olay, taraftar saldırasıymış gibi gösterilmiş ve futbolcuya hastanede rapor düzenlenmiştir. BAŞKAN HIFZULLAH CANPOLAT, yüzlerce taraftarın sahaya indiğini ve Futbolcuları Ekrem’in fiziki saldırıya uğradığını ispat etsin, özür dileyip istifa etmezsem şerefsizim. Ama bunların yalan olduğunu görüntülerle ispat ettiğimde kendisi ne duruma düşecek onu da kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.

Saha içerisinde Siirt sporlu futbolcunun, futbolcularımıza tehditler savurarak annelerine küfür etmesi, maç görüntülerinde mevcuttur. Bizi, deplasman maçı için Siirte gitmememizle tehdit eden şahıslar, başarısızlıklarını timsah gözyaşları ile örtme gayretindeler.

Bölge futbolunun gelişmesi ve kulüp başarıları için, önce spora öncülük eden şahısların spor ahlakını benimsemesi lazım. Düştüğünüz başarısızlıkların üstünü örterek, paçanızı böyle kurtaramazsınız Bay başkan. Yalan dolan demeçlerle taraftarları karşı karşıya getirmeniz hiçbirimize bir fayda sağlamayacaktır.

SİİRT İL ÖZEL İDARESPOR, AĞRISPOR’UN dostudur. Siirt Halkı da Ağrı Halkının kardeşidir. Gerilen ortamı yumuşatmak öncelikle spor yöneticilerinin asli görevidir. Rakiplerimize olan saygımızı hiçbir zaman elden bırakmamakla beraber, Ağrıspor’u da hiç kimseye paçasını kurtarma malzemesi yaptırmayız. 
BAŞKAN HIFZULLAH CANPOLAT’ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu yalan dolan beyanlarını kınıyor, daha barışçıl bir dil kullanmasına davet ediyorum. Kullandığı dil nefret tohumları ekmekten başka hiçbir işe yaramayacaktır. Toplumu gerginlikle karşı karşıya getirmek ne HIFZULLAH CANPOLAT’ın ne de hiçbirimizin haddi değildir.

Kamoyuna saygılarımla.

Deniz BUDAK 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 19:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER