Hasret Bitiyor Ağrı Spor Sahaya Çıkıyor

Ağrı Spor seyircisi ile buluşuyor

Hasret Bitiyor Ağrı Spor Sahaya Çıkıyor

Ağrı Basın Birliği Başkanı ve ekibi kampta olan Ağrı Spor’a ziyarette bulundu.

Takım Kaptanı Oğuz Yıldırım’a baklava ikram eden Basın Birliği Başkanı,

Yarın oynanacak olan Ağrı Spor Iğdır Es Spor Ziraat Türkiye Kupa maçında gol sözü aldı.

Takımın bu tür ziyaretlere ihtiyacı var diyen Kaptan Oğuz Yıldırım, ‘Basın Birliğine ve ekibine teşekkür ediyorum. Yarına ilk ciddi sınavımız var. Ziraat Türkiye kupası maçı öncesi bizleri sevindirdiniz. Ben de Basın Biriliği Başkanı Nuri Bayram beye bir gol sözü verdim. İnşallah yarın taraftarımızın desteği galip geleceğiz ve lige güzel bir skor ile merhaba diyeceğiz.’diye konuştu.

Ağrı Spor bütün Ağrı’nın takımıdır diyen Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram, ‘Uzun yıllar sonra 3. Lig’e çıkan takımız yarına ilk ciddi sınavını verecek. Bizler de takımımızı yalnız bırakmayacağımız gösterdik. Tüm Ağrı halkını yarın ki maça davet ediyorum.’dedi.

yapılan ziyarette Basın Birliği üyeleri Kulübün teknik Direktörü Yusuf Tokuş, yardımcı Anternörler ve Kaptan Oğuz Yıldırım, takım hakkında yaptıkları sohbetten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sabah saatlerinde gerçekleşen basın toplantısında yaşananları da sizler için şu şekilde derledik.

Ağrı Spor bugün basın mensupları kahvaltıda bir araya geldi. Ehli Keyf cafede verilen kahvaltıya Ağrı Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Futbol Şube Sorumlusu Erdal Kılıç ve Basın Sorumlusu Deniz Budak ile kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Uzun zamandır basın mensuplarını merak ettiğini belirten çiçeği burnundaki Ağrı Sporun teknik direktörü Yusuf Tokuş, ‘Doğu’da Ağrı gibi bir yerde olmak çok güzel. Batı’da benimle çalışmak çok sayıda teklif aldım. Ama ben Ağrıspor’dan yana tercih kullandım. Daha önce de CizreSpor’u çalıştırdım. Doğu’da görev yapmakta mutluyum. Ligin başlamasına sayılı günler kaldı, yeni bir takım kuruyoruz. Kenetlenirsek şampiyon olabileceğimize inanıyorum. Takıma ve bu şehre inanıyorum.’dedi.

İNANDIK MI BAŞARIRIZ

Biz inandık mı başaramayacağız şey yoktur diyen Basın Sorumlusu Deniz Budak, ‘Hepimiz Ağrılıyı. Takımda, şehirde, yönetimde bizim, daha önceki dönemde de yönetimde görev aldım. Bu dönem Basın sorumlusu olarak birlikte çalışacağız. En kısa sürede basın mensupları ile birlikte bir Whastsap grubu kurup birlikte anlık hareket edeceğiz. Yeni yapılan basın odasında maçları birlikte izleyeceğiz inşallah.’diye konuştu.

İŞ ADAMLARINDA VEFA BEKLİYORUZ

Yönetimde 12 kişiyiz Ağrılı iş adamları yönetime girmiyorlar. Bütün ısrar ve çabalarımız sonuç vermedi. Kars’lı bir iş adamı arkadaşımız geliyor Ağrıspor’un yönetiminde yer alıyor. Bu Kars’lı arkadaşımız Ağrı’da öğrenim gördüğü yılları vefa gösterip bizim yönetimde yer alıyorken, Ağrı’da para kazanan ve Ağrılı olan iş adamlarımızın da aynı vefa örneğini göstermelerini bekliyoruz. Yaklaşık 5 Milyon transfere para harcadık. Bu harcadığımız öz sermayemizdir.borcumuz var kombine kartı satışlarında ve koltuk satışlarında beklentilerimiz var. Gerekli mercilerde gerekli desteği alamıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk en kötü ihtimal Play Off oynayacağımıza inancım tamdır.’şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yıldıray Dal
Yıldıray Dal - 5 yıl Önce

Agrı lı iş adamları da belediye baskanı da size destek olmaz ama kostekte olmasınlar

SIRADAKİ HABER