Sözde Kalmadı: Nisanda Açılıyor

TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, Ağrı'da Futbol Antrenörlüğü kursu açılmasına yönelik 12 Eylül 2018 tarihinde verdiği sözü tutarak 15 -22 Nisan tarihleri arasında TFF-C kursu açılması için gerekli talimatları verdi.

Sözde Kalmadı: Nisanda Açılıyor


12 Eylül 2018'de Ağrı'da amatör spor kulüpleri ile bir araya gelen TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas'a Ağrı'da ki kulüpler tarafından antrenör sayısındaki eksiklikler dile getirilmiş, Kafkas'da bu eksikliklerin bölgede giderilebilmesi için Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yaptığı toplantıda, Ağrı'da bir antrenörlük kursunun açılması için gereken sözü vermişti. 


Kafkas'ın talimatları ile Ağrı'da 15-22 Nisan tarihleri arasında TFF-C kursu açılacak. Kursun Ağrı'daki futbol alanında önemli bir eksikliği gidereceğini söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ " Ağrı gibi 570 bin nüfuslu ilde antrenör sayımız 13 civarlarında. Bu rakamları arttırmamız gerektiğini Tolunay hocaya söylemiştik. 


Oda kulüplerimize Ağrı'da kurs açma sözü verdi. Bugüne kadar bölgemizde Erzurum dışında kurs açılmamıştı. Bu kursun Ağrı'da açılacak olması sebebi ile TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas'a Ağrı'da ki futbol camiası adına teşekkür ediyorum. Sorunların yerinde tespit edilmesi sonrasında, bu sorunları çözülmeye çalışılması da farklı bir anlam taşıyor." dedi


Açılacak kursun 15-22 Nisan tarihlerinde başlatılması planlanıyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER