Yazıklar Olsun

Ağrı Spor'a ceza yağdı

Yazıklar Olsun

Ağrı 1970 Spor Kulübü Basın Sözcüsü Deniz Budak Ağrı Spor'a verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasını sert bir dille eleştirdi.

Budak yaptığı basın açıklamasında 

11.11.2018 Tarihinde SIIRTSPOR ile kendi sahamızda yapmış olduğumuz maç, hakemin yanlış kararları ve taraflı yönetimi neticesinde 0-0 beraberlikle bitti. 

Mac esnasında ve sonrasında her maçta olabilecek taraftar tepkileri oldu.

Maç Gözlemcisi raporunda "Müsabaka sırasinda ev sahibi takim seyircisi tarafindan sahaya 2-3 adet pet su şişesi atidığ,
müsabakanın 65.dakikasında ev sahibi takım bir taraftarınin saha içine girerek, rakip
oyunculara saldırmaya teşebbüs ettiği, ancak güvenlik güclerince etkisiz hale getirilerek, oyun
alanı dişina çikartıldıği" denmektedir. 

Aynı müsabakada futbolcumuz Mehmet Ali YÜCEL rakip futbolcu girmiş olduğu itişeler neticesinde kırmızı kart ile oyundan ihraç edilmiştir. Mehmet Ali YÜCEL'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda  SİİRTSPOR'lu futbolcu Hamit KILIÇ, hakemin gözünün önünde takımımız futbolcularına "BUNUN SIIRTI DE VAR, SIIRT'TE ANANIZI S..KCEKLER" demiş ve hakem bu ahlaksızca duruma kayıtsız kalmıştır.  Bu durum kamera görüntüleri ile de ıspatlıdır.

SORUYORUZ; Bu güne kadar 2-3 pet plastik atılması neticesinde hangi takıma 2 maç seyircisiz oynama cezası verilmiş.

Devletin tüm imkanlarını arkasına alarak hoyratça harcama yapan Mardin ve Siirt kulüpleri bununla da yetinmeyerek her türlü kumpasın içine girmiş,  sahada yenemedikleri AĞRISPOR'umuzu masa başı olaylarla yıldırmaya,  şampiyonluk yolunda yaralamaya çalışmaktadırlar. Siyasî ve bürokratik her türlü imkanı kullanarak masa başı karar aldıranlara asla eyvallahımız olmayacaktır.  Kendilerini kasap rolüne bürümüş kişi ve kurumlar şunu çok iyi bilmelidir ki, AĞRISPOR kurbanlık koyun değildir.  

Gittiğimiz deplasman maçlarında uğramadığımız saldırı,  işitmediğimiz hakaret kalmadı. 18.11.2018 Tarihinde Bingölspor ile Bingöl ilinde oynadığımız karşılaşmada gerek maç öncesi gerek maç içinde ve maç sonrasında futbolcu ve yöneticilerimiz saldırıya uğramış, yetkili merciiler duruma sessiz kalmıştır. 

Lig şampiyonluğu Mardin Baliliği ve Siirt valiliği tarafından masa başında ilan edilmek isteniyor. Bu illerin siyasî iradeleri de bu duruma adeta çanak tutmaktadır.  Ağrıspor'un almış olduğu cezaların sportmenlikle hiçbir ilişkisi olmamakla beraber,  kararlar tamamen siyasi baskı neticesinde alınmış kanaatindeyiz. 

Ağrıspor, bu çirkin saldırılara boyun eğmeyecektir.  Bu karar tüm Ağrı halkını cezalandırma ve Ağrıyı spor sahalarının dışına itme çabalarıdır.  AĞRI halkı,  bürokrasisi ve siyasî iradesi, bu çirkin kumpasa sessiz kalmamalı ve Ağrıspor'u yalnız bırakmamalıdır.  Hiç kimsenin ilimizi cezalandırmaya güçü yetmemeli ve yetmeyecektir. 

Bu çirkin olaylar karşısında sessiz kalacağımızı ve boynu bükük oturacağımızı hayal edenler, kirli oyunlarının altinda ezilmeye mahkum edileceklerdir. Ağrıspor'un büyüklüğünü bilenler,  bu kirli oyunlara boyun eğmeyeceğini de bilmelidirler.

Hakkımızı en son kapıya kadar arayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.  Ağrıspor'u küçük lokma zannederler şunu bilmelidir ki, Ağrıspor boğazınızda kalır.  Hukukun üstünlüğüne olan inancımız ile bu kumpasların da üstesinden geleceğiz. 

Kamuoyuna saygı ile..''ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
mahmut narinç
mahmut narinç - 5 yıl Önce

ağrı spor yapılan haksızlığı ağrı sevdalası kınıyoz TFF başkanlığı demirören bu işe el atması gerekiyor ağrı illimiz hakem tarafından cezalanmıştır taraftar olarak kınıyoz

SIRADAKİ HABER