Fotoğrafçılar Göl'ün Tadını Çıkardı

Fotoğrafçılar görsel şölen yaşadı sanat icra ederken gölün tadını çıkardı

Fotoğrafçılar Göl'ün Tadını Çıkardı

Taşlıçay Gazeteciler Cemiyeti Avrupa Birliği tarafından finase edilen bir projeye imza attı.

Ağrının Taşlıçay ilçesinde bulunan Balık Gölü’nde fotoğrafçıların katılımı ile ilk defa fotoğraf yarışması düzenlendi.

banner47
Taşlıçay Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen, Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Demokrasi İçin Medya/Medya İçin Demokrasi” projesi kapsamında desteklenen “Saklı Cennet Balık Gölü Fotoğraf Yarışması” programı gerçekleşti.

Taşlıçay ilçesine 28 km uzaklıkta bulunan Balık Gölü’nde yerel ve ulusaldan 30 fotoğrafcının katılımı ile başlatılan yarışma, Pazar günü son buldu. Yarışmaya katılan fotoğrafçılar Doğa, Yaşam ve portre olmak üzere üç kategoriden çekim yaparak bölgenin turizm alanında tanıtılması amacıyla denklanşöre bastılar.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Taşlıçay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Arslan; “Bölgemizin en büyük gölü ve en yüksek rakımına sahip olan Balık Gölünü tanıtım amaçlı olarak, Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir projeyi hayata geçirdik. Bu proje sonucunda elde ettiğimiz müthiş kareleri turizm alanında ve Gölümüzün tanıtılması kapsamında kullanacağız. Burası gerçekten Saklı bir cennet ve henüz keşfedilmemiş bir alan inşallah ileriki yıllarda turizme kazandırılacaktır.” dedi.

Balık Gölüende düzenlenen yarışmanın fotoğraflarının  daha sonra basınla paylaşılacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER