Taşlıçay Manuş Baba ile Eğlendi

Taşlıçay Manuş Baba ile Eğlendi

Ağrılılar 1.Balık Gölü Festivaline Yoğun İlgi
Taşlıçay Belediyesinin Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ile düzenlediği 1.Balık Gölü Festivaline yoğun ilgi gösterildi.
Balık Gölü'nün hemen kıyısında düzenlenen etkinliğe Ağrı Valisi Süleyman Elban ve AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi'nin yanısıra AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, AK Parti'nin ilçe başkanları, il protokolüde büyük ilgi gösterdi.
Açılış konuşmasında festivalin birlik ve beraberlik için önemli olduğunu söyleyen Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, "Balık Gölü yıllardır unutulmuş bir vaziyetteydi. Seçim zamanında buradan bir turizm atağı gerçekleştirebileceğimizi söylemiştim. Bugün yapılan festival ile hem Ağrı, hem Türkiye hemde Dünya'da tanıtımı yapılacak bir çalışmaya imza attık. Bu festival inşallah ilerleyen yıllarda daha iyi bir şekilde düzenlenmeye devam edecek. Festivalin ana sanatçısı olan Manuş Baba'yıda hem Taşlıçay hemde Ağrı'daki gençleri düşünerek belirledik. Festivalin kapanışında ise TRT Kurdi'den canlı yayınlanacak olan Dengbej dinletimiz olacak " dedi.

Programda konuşan AKP Milletvekili Ekrem Çelebi de bir konuşma yaptı.

Çelebi;

BALIK GÖLÜ YOLU ASFALTLANACAK
Balık Gölü yolu ile ilgili çalışmaların kademeli olarak gerçekleştirileceğini söyleyen Çelebi "Balık Gölü bölgemizin önemli doğal güzelliklerinden biri. Ancak buraya Taşlıçay güzergahından gelen yolun on kilometresi stablize bir yol. Valimiz ile görüştüm. Planlamayı yapacaklar ve kademeli olarak üç yıl içerisinde yolun tamamını asfaltlayacağız." dedi.

HERKES BURADAYSA, AĞRI'DA HUZUR VAR DEMEKTİR
Herkesin Balık Gölünde olmasının önemli bir mesaj olduğunu söyleyen Çelebi " Milletvekili, Vali, Belediye Başkanları, halk ve her şeyden önemlisi gençlik buradaysa, demekki bu ülkede ve beraberinde Ağrı'da huzur tesis edilmiş demektir. Huzur olmaz ise istikrar olmaz, huzur olmaz ise ekonomi gelişmez. Bu etkinlik her yıl olacak ve bizlerde her yıl inşallah burada olacağız. Bu etkinliği düzenleyen ve bizleri burada biraraya getiren Taşlıçay Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Festivalde Manuş Baba konserinin yanı sıra dengbej dinletiside büyük ilgi topladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2019, 21:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
emekli
emekli - 5 yıl Önce

çay,şeker,sigara,elektrik,ekmek yüzde 15 zam yedi emekliye yüzde 3 zam ben nasıl yaşarım nasıl gecinirim derken yandaş lar maşAllah iyi eglenmisler bunun yarınıda var

Yandaş
Yandaş - 5 yıl Önce

18 yıl oldu iktidardasınız niye yolu yapmadınız diye soruyorum ülke yandı. Talan edildi 1 kuruşa muhtaç hale geldi neredeydiniz be gafiller

SIRADAKİ HABER