Tutak'ta Beklenen İsim Başvurusunu Yaptı

Tutak'tan Belediye Başkan adayı olmak isteyen Harun Zülküf Arslan istifasını sunarak başvurusunu yaptı

Tutak'ta Beklenen İsim Başvurusunu Yaptı

Tutak Ak Parti Belediye Başkanlığı için ilk resmi başvuru bugün yapıldı.

Ağrı Devlet Hastanesi eski Müdürü Harun Zülküf Arslan uzun zamandır çalışmasını yaptığı Tutak Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa ederek bugün başvurusunu gerçekleştirdi.

Uzun süredir her fırsatta Tutak'a hizmet etmek sevdası ile belediye başkanlığına talip olacağını ifade eden Arslan görevinden istifa etti.Arslan bugün Ak Parti Ağrı İl Başkanlığına Tutak Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

İl Başkanı Abbas Aydın'a da nezaket ziyaretinde bulunan Arslan ;Bugün inandığım bir bir hedefe yürümek yolunda ilk adımımızı atarak başurumuzu gerçekleştirdik.Bu güne dek bu Millete hizmet etmeyi görev telakki etmiş bir anlayışla yetiştirildik ve bize düşen görev neyse sorgulamadan en ideal şekli ile ifa etmeye çalıştık.

Bundan sonraki süreçte ilçeme ve ilçe halkıma bir kardeşleri olarak kültürlerin iç içe geçtiği ahengi bozmayacak bir anlayışla iki geçeyi birleştirecek icraatlar sergilemeyi hedefliyorum.Çıktığımız yolun kutlu bir yol olduğuna inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum.

Bu vesile ile memleket aşkı ile yola koyulan tüm aday adayı arkadaşlarımı bu ulvi gayelerinden dolayı tebrik ediyorum,dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 19:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ağrılı
ağrılı - 5 yıl Önce

çok harika çok işini seven halkını seven memleketini seven bir arkadaş helal çalışan Ailesi belli geçmişi belli vatansever bir arkadaş ancak bu kadar güzel bir özelliği olan bir insanı aday yaparlarmı onu sorguluyorum çünkü bu kadar güzellikleri barındıran bir insanı aday yaparlarmı ?

SIRADAKİ HABER