Ağrı Ak Parti'nin Gündemi İl Başkanlığı

Ağrı da İl Başkanlığı hareketliliği başladı herkesin merakla beklediği isim sessizliğini koruyor

Ağrı Ak Parti'nin Gündemi İl Başkanlığı

24 Haziran Milletvekili Genel seçimlerinde Milletvekilliği için görevinden istifa eden Ak parti Eski İl Başkanı Abbas Aydın dan boşalan koltuğa Ak Parti temayülleri gereği Avukat Sedat Özmen oturmuştu.

Ak Parti üzerinde nüfuz sağlamak isteyen gurupların öngörüsüzlüğü sebebiyle Hdp’nin baraj altı kalması üzerinden yürüttükleri ,son çıkar yol olarak da tek vekil tek adam yönetiminde erki ele geçirecekleri düşüncesi hem ters çalışmalarına hem de deşifre ettikleri ile yeni dönem planlarıyla Ak Partide siyaset yapmak isteyenlerin farklı kimliklerin 2-2 olmazsa 4-0 olsun hesabına gerekçe oluşturmuş bu olumsuzluklar da Abbas Aydın’ın seçilmesinin önüne istedikleri takozu koydurmuş ve Ak Partinin İkinci vekilliğine mal olmuştur.

Ak Parti kendi içinde bunun hesabını yapar mı sorumlularının mezroyla ölçülerini alıp hesap sorar mı yoksa bunları Ekrem Beyin yakasına mendil dikip ihtiyaç duyduğu yere kadar kullanmasına müsaade eder mi bilmem.O kendi içişleri bizi ilgilendirmez .

Dönelim mevzuya Ağrı da il başkanı kim olacak sorusu henüz daha başarılı olup olmadıkları konusunda kanaat sahibi olamamış Ak Partililerin beynini kemirmeye başladı bile.

Abbas Bey dönmelimidir yada neden gönderilmelidir sohbetlerinin yoğunlaştığı şu günlerde bir kez daha gördük ki Ağrı da kemikleşmiş işinde gücünde bir Ak Parti seçmeni var ama Ak Partili yönetici yoktur ,olmamıştır ,bu saatten sonrada olamayacak kadar uzak görülmektedir.

banner47
Abbas Bey hedeflerimiz var ve ben yola çıktığım arkadaşlarımla bu yolda devam etmek arzusundayım der mi bilmiyorum. Şayet derse Hakkı mıdır ? Bana göre evet.

Peki Ekrem Bey Abbas Beyle çalışmak ister mi? Önceden hazırlığını yaptığı il başkanı adayından ,İl Özel İdaresi genel sekreterine kadar belirlediği ve isimlerin afişe olmasından çekinmediği gerçeğinden yola çıkarsak ,Hayır..Peki Abbas Beyle çalışmak istemiyorum derse Hakkımıdır? Bana göre HAYIR.

Çünkü henüz daha isimlendiremedikleri seçim performanslarının paydaşlarıdırlar.

Onun için sizlere tavsiyem il başkanlığı mevzusunu konuşurken bir kez daha düşünün.Her seçimde 3-5 güzel adamı onlarca kişiyi zibil gibi ortalığa düşürüp bunun da cılkını çıkarmayın.

Peki dönmelidir? Biliyorum bunu bana sormassınız ama ben yine de cevaplayayım …

Milletvekilinin yakasından tutabilecekse dönmelidir. Yolsuzluklara (Ağrı Belediyesinin Kent Park İhalesinde olduğu gibi) müsaade etmeyecekse dönmelidir.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 14:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmed
Ahmed - 6 yıl Önce

Keşke bu kadar rahat iftira atmasanız. Kentpark ihalesinde yolsuzlugu kim yapmış onu soyleyin. Vali tasarruf adına peyzaj kısmını belediye imkanlari ile yapıp sadece binaları ihaleye çıkarmışken siz yolsuzluk diyorsunuz. Bu kadar rahat iftira atmayın vebaldir

Semseddinaman
Semseddinaman - 6 yıl Önce

Aman ha çarpılırsın yanlışin var abas ERDOĞAN'ın yerine başkan olsun

Ağrılı
Ağrılı - 6 yıl Önce

Hiç kimse kusura bakmasın. Ağrı'da verilmiş oylar Erdoğan'ın oylarıdır . Burada hiç bir aday kendine pay çıkarmasın . Abbas bey konusuna gelince aday olması bile hataydı. Nitekim önceki seçimlerde HDP ye çalıştığını herkes biliyor. Acaba memleketi hamurdan ve akrabalarının yaşadığı köylerden ne kadar oy getirmiş.

SIRADAKİ HABER