Ağrılı Baba'nın Hukuk Mücadelesi ''Adalet Arıyorum''

Oğlu faili meçhul olarak değerlendirilen cinayete kurban giden baba adalet arıyor

Ağrılı Baba'nın Hukuk Mücadelesi ''Adalet Arıyorum''

Acılı Babanın 6 Yıllık Hukuk Mücadelesi

28 Haziran 2014 yılında bir cinayete kurban giden oğlu için çalmadık kapı bırakmayan acılı baba Anayasanın davayı gerekçesiz reddi sonrası Hukuk sürecini yeniden başlattı.

6 yıldır oğlunun katil yada katillerinin adalet önüne çıkması için mücadele eden Baba Bayram Aladağ dosyayı televizyonlara taşımak istediğini ama Müge Anlı dahil hiç kimsenin konuyu programına taşımadığını ,söyledi.

Ağrı’nın Diyadin İlçesinden olan Baba Bayram Aladağ ;Oğlum 28 Haziran 2014 yılında güvenlik görevlisi olarak çalıştığı İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanında çalışırken Güvenlik Müdürü Kerem Zengin ve Amiri Selami Görgülü tarafından şöför olmamasına rağmen şirket aracına bindirilerek 6 arkadaşı ile birlikte zorla evlerine gönderiliyor.

Aracı kullanan oğlum arkadaşlarını bıraktıktan sonra aracı yolun sağ tarafında park edilmiş halde ölü olarak bulunuyor.

Daha sonra dava dosyalarından ve otopsi raporundan öğrendiğimiz kadarI ile oğlum Fatih Selim Aladağ 30 santimden kalbine tek el ateş edilerek öldürüyor.

Ambulans ve Polis’in olay yerine aynı anda intikali sonrası oğlum ambulansla hastaneye götürülürken, araçta olay yeri incelemesi yapılmadan cinayetin işlendiği araç yedi emin otoparkına götürülüyor.

Oğlumun cinayete kurban gitmesine ilişkin olarak 6 yıldır adalet önüne çıkarılmış bir fail yok ve dosya kapatılmak isteniyor.

Oğlumun ölümüne neden olanların adalet önünde hesap vermesi için yaptığım tüm girişimler sihirli bir el tarafından kapatılmaya çalışılıyor.

Yaptığım tüm girişimler sonrası en son Beyaz Tv de olayı ele alacaklarını ifade etmeleri nedeni ile 3 gün kanalda kaldım ve program sırası Oğlumun cinayetine ilişkin dosyaya gelince bu konuyu gündeme alamayacaklarını söyleyerek beni programa çıkarmadılar.

Bu süreçte çalmadık kapı bırakmadım hatta o dönem Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin Adalet Komisyonunda olmasından dolayı kendisine ulaştım maalesef sayın vekilde cinayetin aydınlatılması noktasında bize yardımcı olmadılar.

Şimdi Ak Parti Kocaeli Milletvekili hemşerimiz Cemil Yaman’ın dışında da hiç kimseden bir destek göremiyorum.

Bugün dosyayı tekrar Ankara’ya gönderdik oğlumun ölümüne ilişkin sır perdesi aralanmayana ve failleri adalet önünde hesap vermeyene kadarda hukuk mücadelemi sürdüreceğim.

Buradan tüm yetkililere sesleniyorum benim oğlumun katili bellidir benim oğlumun katili uzandığım her dalı kırıp mücadelemi engellemek isteyenlerdir, delilleri karartanlardır lütfen yardımcı olun oğlumun katili şuanda elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyor.Ben 6 yıldır geceleri uyku uyuyamıyorum ve tüm yetkililerden yardım bekliyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2020, 17:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Sahipsiz olduğumuzun delili olduğu kayıtlara geçsin.

SIRADAKİ HABER