Ahmet Kekeç Corona'dan Öldü

Köşe yazarı Ahmet Kekeç corona virüs tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti

Ahmet Kekeç Corona'dan Öldü

Son olarak Akşam Gazetesinde köşe yazılarını kaleme alan İslamcı kanadın entelektüellerinden Ahmet Kekeç Corona Virüs hastalığı nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti. 

Kekeç'in vefatın oğlu sosyal medya hesabından duyururken bir çok isimden de başsağlığı mesajı geldi.

Kekeç'in vefatını oğlu Mehmet Hakan Kekeç, sosyal medya hesabından, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslan gibi, bileğiyle savaştı. Babam, Ahmet Kekeç'i kaybettik. Yağmurdan sonra görüşürüz, babam" ifadeleri ile duyurdu.

İbrahim Kalın

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise yaptığı açıklamada, "Ahmet Kekeç ağabeyin vefatını derin bir teessürle öğrendim. 

Güzel bir insanı kaybettik.  Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mevla mekanını cennet eylesin" dedi.

Fahrettin Altun

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, "Ahmet Kekeç'i kaybettik. Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. En zor zamanlarda dimdik durdu. Ülkesinin, milletinin hayrı için çalıştı. Geride çok güzel eserler bıraktı. Eserlerine, emanetine sahip çıkacağız" paylaşımında bulundu.

Abdulhamit Gül

Bakan Gül, 'Biz şüphesiz Allah'a aidiz ve muhakkak O'na döneceğiz.' Ahmet Kekeç ağabey emaneti Hakk'a teslim etti. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. 'Biz şüphesiz Allah'a aidiz ve muhakkak O'na döneceğiz.' ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER