Hayati Aydemir Teşekkürle Veda Etti

Aydemir aday adaylığı süreci boyunca yanında olanlara şükran duygularını iletti

Hayati Aydemir Teşekkürle Veda Etti

Hayati Aydemir'den teşekkür mesajı

Hayatını Sevdası olarak kabul ettiği memleketi Ağrı’ya hizmete adamış bir kardeşiniz olarak bugüne kadar Ağrı için nasıl bir özveri ile çalışmaya gayret göstermişsen bundan sonrada aynı sevda ile Ağrı’mıza ne kazandıra bilirimin mücadelesi içinde olacağım.

Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olmak maksadı ile Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundum.

Bu isteğin temelinde Ağrı’yı iyi bilen bir kardeşiniz olarak sorunların çözümü ve daha yaşanabilir bir kentte vatandaşlarımızla huzur içinde yaşama şiarı vardı.

Hedefim bana mutlu bir yaşam sunan kentim ve kentimin insanlarının yarasını sarmak,Karakösemize hem ekonomik manada ivme kazandıracak atılımlar yapmak hem de kentimizi yaşanılabilir bir çevre ile birlikte sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusun da kültürel dokusunu öne çıkaran ve bunun tüm dünyaya mal olmasını sağlayan bir 5 yıllık süreç geçirmekti.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile bu kutlu görevin tarafımıza tevdi edilmediğini sizinle birlikte öğrenmiş bulunduk.

Nasip’e iman etmiş bir kardeşiniz olarak bu kararın üzerinde çok fazla durmadan belirtmek isterim ki yaşanan bu süreçte hemşehrilerimin şahsıma gösterdiği teveccüh hayatımın en anlamlı hediyesi olmuş ve bu teveccüh bütün payelerin üstünde bir mutluluğa erişmeme vesile olmuştur.

Bu minvalde bana mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmemde katkısı olan tüm hemşehrilerimin, komşularımın ,mahalle arkadaşlarımın ,okul arkadaşlarımın ,esnafımızın ,oğullarımızın ve kızlarımızın destek ve teveccühüne minnet duyguları ile şükranlarımı sunuyorum.

Hayati Aydemir olarak bu son siyasi hamlemin sadece memleket meselesi odaklı bir çıkış olduğunu tekrardan hatırlatarak bundan sonraki yaşamımda siyaset sahnesinde yer almayacağımı belirtmek istiyor Mahalli idareler seçimlerinin Ağrı’mızın,Karakösemizin talihi noktasında hayırlara vesile olmasını diliyor Kentimizin ve hemşehrilerimizin bahtının açık olması temennisi ile saygılarımı sunuyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 20:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Karaköseli
Karaköseli - 5 yıl Önce

Biz senin parti seçimine bile itiraz etmedik sen bizim abimizsin ,gönderilmiş ,önerilmiş başkan olmasanda seçtiğimiz abimisin biz senin için ilkelerimizden vazgeçtik ama gördükkü Akp bizden zaten vazgeçmiş seni seviyoruz başımızın üstündesin

Selma Gökçen
Selma Gökçen - 5 yıl Önce

Allah Razı Olsun
İşte Memleket insanı ve dava adamı

Nadir Balkis
Nadir Balkis - 5 yıl Önce

Rabbim size ve sevdiklerinize sağlık huzur sıhhat içinde nice güzel ömürler nasip etsin inşAllah herzaman yüreğimizdesin iyiki varsınız kardeşim

Vural aslan
Vural aslan - 5 yıl Önce

Hayırlısı buymuş demek ki Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah selam ve dua ile

Handan Laçin
Handan Laçin - 5 yıl Önce

Siz zaten Gönül'lerde taht kurmuş çok değerli büyüğümüsünüz Allah senden razı olsun Yolun açık olsun Sayın Başkanım

Alican Adıgüzel
Alican Adıgüzel - 5 yıl Önce

Hayati Aydemir hem kişiliğiyle hep duruşuyla hepimizin gönlünü zaten kazanmıştır o yine bizim hayati abimiz hakkında hayırlı olsun

Hikmet baba
Hikmet baba - 5 yıl Önce

Allah yar ve yardımcınız olsun

SIRADAKİ HABER