Mesut Yılmaz Öldü

Anavatan Partisi eski genel başkanı,başbakan Mesut Yılmaz hayatını kaybetti.

Mesut Yılmaz Öldü

Anavatan  Partisi ile milletvekili seçildikten  sonra sırası ile dış işleri bakanlığı ,Anavatan Partisi Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevinde bulunduktan sonra en son olarak bağımsız rize milletvekilliği yapa  Mesut Yılmaz yaşamını yitirdi. 


Türkiye'nin eski başbakanlarından olan Mesut Yılmaz'ın geçen yılın ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğerinde tümöre rastlandığı aktarılmıştı. 23 Ocak 2019'da yapılan operasyon sonucu kanserli tümör temizlenmişti.

banner47
Mayıs 2020'de bu defa beyin sapında tümör saptanan 73 yaşındaki Mesut Yılmaz, gerçekleştirilen ameliyat sonrası tedavi görüyordu.
Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz da konuyla ilgili olarak yaptığı ilk açıklamada, henüz cenaze töreniyle ilgili bilgilerin belli olmadığını belirtti. Yılmaz, durumu çocuklarına da bildirdiğini ve çocuklarının hastaneye doğru yola çıktığını aktardı.

Türkiye'nin eski başbakanı ve eski Anavatan Partisi Genel Başkanı olan Mesut Yılmaz 1991 ve 1999 yılları arasında toplamda yaklaşık iki yıl boyunca üç kez başbakanlık ve çeşitli bakanlıklar yapmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER