Yanarak Öldü

Hükümlü kadrosundan iş başvurusu yapan genç olumsuz cevap alınca kendini yaktı

Yanarak Öldü

Gazi Antep'in Şahinbey belediyesine hükümlü kadrosundan işe alınmak için başvuru yapan fakat olumsuz cevap alan Eyüp Dal Belediye'nin bahçesinde üzerine benzin dökerek kendisini yaktı.

Gazi Antep Hakimiyet Gazetesi'nin haberine göre  Şahinbey Belediyesine hükümlü kadrosundan iş başvurusunda bulunan Eyüp Dal olumsuz cevap alınca kendini yaktı.

İddalara göre Eyüp Dal hükümlü kadrosundan iş başvurusu yaptığı Şahinbey Belediyesi tarafından olumlu cevap verildi daha sonra Belediyenin alımdan vazgeçmesi üzerine işsiz genç Eyüp Dal Şahinbey Belediyesi'nin bahçesinde üzerine benzin dökerek kendini yaktı.

Çevredekilerin müdahaleleri ile söndürülen Dal hastaneye kaldırıldı.Yoğun bakımda 4 gün yaşama döndürülmeye çalışılan Eyüp Dal kurtarılamayarak öldü.

Eyüp Dal'ın vefatının ardından Şahinbey Belediyesinden birtek kişinin taziyede bulunmdaığını iddia eden aile olaya tepki gösterdi

Aile Tepkili 

Oğlu Eyüp Dal’ın Şahinbey Belediyesi bahçesinde kendisini yakarak yaşamına son vermesiyle birlikte acıların en büyüğünü yaşadıklarını anlatan anne Türkan Dal, ilçe belediyesinden bir tek kişinin bile kendilerine başsağlığı dilemediğini anlattı. “Ölen bir köpeğe bile insanlık üzülüyor” şeklinde konuşan acılı anne Türkan Dal, gözyaşlarına boğuldu. “Oğlum ortalama 5 yıldır iş arıyordu. Geçenlerde bir fabrikadan kendisini aradıklarını ve işe başlayacağını gülerek anlatan oğlum daha sonra buradan da ret cevabı almıştı” şeklinde konuşan acılı anne Dal sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Daha sonra İş-Kur üzerinden oğlumu Şahinbey Belediyesine yönlendirmişler. Şahinbey Belediyesinin hükümlü kadrosunda oğlumun işe başlayabileceği dile getirilmiş. Belediye görevlileri oğlumu önce umutlandırarak işe başlayabileceğini söylemişler. Daha sonra ise oğlumun işe alınmayacağı anlatılmış. Bunun üzerine oğlum belediyenin önünde kendisini yaktı. Biz oğlumun iyileşmesi için 4 gün yoğun bakım ünitesinin önünde bekledik. Fakat oğlum uyanmadı. Yüreğimiz yanıyor. Ölen bir köpeğe bile insanlık üzülürken benim oğlum için bir tek belediye yönetici gelip başsağlığı dilemedi.”

Abisi Yaşananları Anlattı

Eyüp Dal’ın kardeşi Mesut Dal, kardeşinin işsiz olduğu için arada sırada kendisinden harçlık aldığını dile getirdi. Olayın yaşandığı gün kardeşinin yine eski model aracı için benzin alacağını söyleyerek kendisinden para istediğini anlatan Mesut Dal şu ifadelere yer verdi;

“Kardeşime harçlığını ben veriyordum. Olayın yaşandığı gün benden aracına benzin almak için para istedi bende verdim. Daha sonra öğle saatlerinde polis beni aradı. Polis kardeşimin kendisini yaktığını ve hastaneye kaldırıldığını dile getirdi. Bende annemleri aradım ve hastaneye gittim. Kardeşim yoğun bakım ünitesinde kendisine gelemedi ve yaşamını yitirdi. Çok üzgünüz. Kardeşimi genç yaşta toprağa verdik.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

Bu iyi günlerimiz durmak yola devam.

SIRADAKİ HABER