Ağrı İbrahim Çeçen İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen ve kent iş dünyasının kilitlendiği sandık yarışında, mevcut Başkan Saim Alpaslan ile Beyaz Liste ile seçime giren Mehmet Erat karşı karşıya geldi.

Üyelerin yoğun katılım gösterdiği oy verme işleminin ardından açılan sandıklardan zaferle çıkan isim Mehmet Erat oldu. Bu sonuçla birlikte Erat, tam 12 yıllık aranın ardından yeniden ATSO Başkanlığı koltuğuna oturdu.
İki listenin kıyasıya yarıştığı seçimde Beyaz Liste’nin kazandığı başarı, Ağrı iş dünyasında geniş yankı uyandırdı. Daha önce de odanın başkanlığını yürütmüş olan tecrübeli isim Mehmet Erat’ın dönüşüyle birlikte, ATSO’da yeni bir vizyon ve yönetim dönemi resmen başladı.

Yeni dönemde gözler; Ağrı ekonomisinin canlandırılması, yerel esnaf ve iş insanlarının sorunlarına çözüm üretilmesi, kentin yatırım potansiyelinin artırılması ve ticari hayatın geliştirilmesi için atılacak adımlara çevrildi.
Seçim maratonunun geride kalmasıyla birlikte Ağrı kamuoyu ve oda üyeleri, Mehmet Erat ve ekibinin hayata geçireceği projelere kilitlendi. 12 yıl sonra yeniden göreve gelen Erat’ın izleyeceği yol haritası ve kent ekonomisine katacağı dinamizm merakla bekleniyor.







