Acar'dan Doğubayazıt'a 2 Fabrika ve Tekstil Kent Müjdesi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar gece denetiminde müjdeli haberleri ard arda sıraladı

Acar'dan Doğubayazıt'a 2 Fabrika ve Tekstil Kent Müjdesi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar aralıksız sürdürdükleri asfalt serim çalışmalarının gece denetimlerinde yanına gelen vatandaşlarla sohbeti esnasında bombayı patlattı. 

Acar Doğubayazıt’a 2 yeni fabrika ve tekstil kent’i müjdeledi. 

Acar gece denetimlerinde sohbet ettiği vatandaşlara yol yapım çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. 

Acar konuşmasında ; Yıllardır Doğubayazıt halkı bu anı hayal ederek yaşadı,belki kentin tarihi boyunca böyle detaylı ve bu kadar büyük bir çalışma olmadı. 

Evet dönem dönem cadde cadde gidildi mesela bir cadde asfaltlandı sonra sonraki yıl başka bir cadde yapıldı.Bu kadar detaylıbu kadar güzel ve bu kadar kaliteli bir hizmetle kentimiz ilk kez karşılaşıyor .Tabi bunu yaparken firmamızın da bunda ciddi emekleri var yüklenici firmanın kaliteden ödün vermemesi Doğubayazıt adına bir avantajdır,dedi. 

Acar açıklamalarının devamında ; Gönül isterdiki biz şimdi Doğubayazıt’ta şu anda kültür,bilim,sanat merkezini konuşalım ,biz Doğubayazıt’ta büyük bir Halk Kütüpanaesini konuşalım ,yüzme havuzu projelerini konuşalım. 

Fakat temel yaşamsal koşullar hala düzene girmemişken yani Doğubayazıt’ta hala yol yokken ,su yokken,kanalizasyon yokken maalesef bizde bu projelerimizi biraz erteleyip,yola,suya ve kanalizasyon alt yapısına yoğunluk verip bu temel yaşamsal koşulları düzene koyup daha sonra onun da müjdesini vericez. 

Doğubayazıt'a  Fabrikalar Kuracağız  

Temel yaşamsal koşulları sağladıktan sonra onunda müjdesini vereceğiz. 

Tekstil Kentin müjdesini vereceğiz.Buraya fabrikalar kuracağız.İnsanımıza aş ve iş getireceğiz.Şuan bu görüşmelerimiz var bir tane Bisküvi Fabrikası yakın zamanda kurulacak onun müjdesini vereceğiz 

En az bin kişi orada çalışacak bir tane çakmak fabrikası ikinci kuruluşunu kuracağız orda en az dörtyüz kişi çalışacak ,Tekstil Kent Projemiz var onay aşamasında orda en az 2500 kişi çalışacak. 

Gönül ister ki her eve iş götürelim aş götürelim ama dediğim gibi biz maalesef belediyenin kısıtlı kaynaklarını sadece temel yaşam gereksinimlerini karşılamak için kullanıyoruz. 

Ama umutsuz değiliz Halkımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz her türlü engellemelere rağmen ,dedi. 

Vatandaşların şükran duygularını ifade ettiği Başkan Acar denetimlerini sürdürmeye devam etti. 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER