Acar'dan Show Tv'ye Uyarı Vatandaşa Çağrı

Yıldız Acar Show Tv'yi suçun şahsiliği ilkesi doğrultusunda Doğubayazıt'ın aleyhine gelişen sahte gelin konusunda uyaracak

Acar'dan Show Tv'ye Uyarı Vatandaşa Çağrı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'dan Kamuoyuna Sorumluluk Çağrısı


Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar münferit olayların kentin tanıtımına olumsuz yansımaların önüne geçilmesi için vatandaşlara çağrıda bulundu.
Doğubayazıt'ın isminin münferit olaylar nedeni ile kirletilmesine müsaade etmeyeceklerine vurgu yapan Acar yaşanan gayri ahlaki hadiselerde ilgili mercileri bilgilendirmesi konusunda vatandaşlarıda sorumluluğa davet etti.
Acar'ın Sosyal Medya hesabından yapılan çağrısı şu şekilde;

Uzun süredir Show Tv ekranlarında yapımcısı ve sunucusu  ile aynı ismi taşıyan ''Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'' adlı programda ''Sahte Gelinler'' konu başlığı ile bahse konu olan olayın çözüme kavuşturulması için yapılan tartışmalarda,ilçemizin adı sıklıkla anılmakta ve bu durum,tarihin derinliklerinde müstesna yer edinmiş kadim kentimizin kültürel dokusunu deforme etmekle birlikte hemşehrilerimizi de derinden yaralamaktadır.

Suçun şahsiliği ilkesinden yola çıkarak İlçemizin kadim kültürüne , dokusuna ve ahlaki anlayışına ters düşen bu ve benzeri münferit olayların ilçemize bakışını değiştirecek bir enformasyon oluşturacağı nedeni ile Belediyemiz Kültür Müdürlüğü olarak söz konusu programla  gerekli görüşmelerin yapılması için harekete geçilmiştir.

Doğubayazıt Belediyesi olarak bu ve benzeri münferit olayların İlçemizin tanıtımında doğurabileceği olumsuz etkileşimlerin önüne geçmek adına gerekli çabanın sarfedileceğinden şüphenizin olmaması gerektiği konusunu bilgilerinize sunuyor,Doğubeyazıt ilçesi ve vatandaşları  olarak bundan sonraki süreçte kadim ilçemizin isminin bu tür çirkin olaylarla değil,bilimle, sanatla,kültür,edebiyat ve turizmle anılmasını temenni ediyoruz. 

Bu doğrultuda, yaşanabilecek her türlü sahteciliğin önüne geçebilmek adına vatandaşlarımızın bu konuda özveri göstererek daha dikkatli ve temkinli olmasını istiyor, şüpheli bir durum ile karşılaştıkları takdirde,vatandaşlarımızın ilgili mercilere başvurmalarını rica ediyoruz. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adsız
Adsız - 3 yıl Önce

Bende programı izledim kadın Doğubeyazıt için kötü konuşmuyor orada olan bir kaç pislik için söyledi ki zaten bu olay memleketin her yerinde olur sadece orası değil zaten. Başlık parası verenlere de iyi olmuş neymiş kız alıp köle diye çalıştıracaklar yada yaşlı ile evlendirecekler aslında çok iyi bir şeye imza atıldı artık kizlarinizi satmayın

SIRADAKİ HABER