Acar Yaptı Yapacağını, Şimdi Ağrı Milletvekilleri Düşünsün

Yıldız Acar başkanı olduğu ilçede yaşanan izdihamlara duyarsız kalmadı vekillerin görevini üstlenen Acar yaptığı görüşmeler sonrasında bir açıklama yaptı.

Acar Yaptı Yapacağını, Şimdi Ağrı Milletvekilleri Düşünsün

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ilçesinde yaşanan sorunların tamamına yönelik çözüm arayışları ile yine gündem oldu.

Her fırsatta Doğubayazıt sevdasına dem buran Acar bu kez tamamen yetki ve sorumluluklarının dışında bir olumsuzluğu çözmek için Ankara’da kapıları aşındırdı.

PTT Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeye ilişkin detayları anlatan Acar ;’’ Dün Doğubayazıt bugün Ankara mekik dokumaya devam. Doğubayazıtta PTT kuyruklarını ortada kaldırmak için halkımız adına Ankara'da PTT Genel müdürlüğü ile görüştüm. Belediye olarak bu çağda halkımıza ve kurumlarımıza yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırmak için üzerimize düşeni yapmaya ve her konuda yardımcı olamaya hazır olduğumuzu bildirdik. Çözüm noktasında duyarlılığından dolayı PTT Genel Müdürüne teşekkür ederim. Kendileri çözüm için çaba sarf edeceklerini ve gerekirse ikinci bir şübe açma konusunda çalışma yürüteceklerini söyledi. İnşallah kısa sürede çözüme kavuşur.’’dedi.

Doğubayazıtta vatandaşların PTT önlerinde yaşadığı izdihamdan hicap duyduğuna vurgu yapan Başkan Yıldız Acar Acar konuşmasının devamında üstüne vazife olmayan ve tamamen Ağrı Milletvekillerinin yetki ve sorumluluk alanında bulunan olayın çözümü için gerçekleştirdiği görüşmede kendisini tetikleyen duygularını da şu şekilde ifade etti ;

Biz halkımızın refahı için durmadan, yılmadan gece gündüz demeden mücadeleye devam ediyoruz.

Mevzu halksa tüm kurumlar ve ideolojisi ne olursa olsun tüm siyasiler ve parti temsilcileri elini taşın altına koymasını bilmeli.

Bizim tüm çabamız halkın huzuru ve refahı olduğu için bir bakarsınız sahadayız yol, kanalizasyon, su, şehrimizin temizliğinde, bir bakarsınız Doğubayazıt ,Ankara arasında ilçemize hizmet getirmek için mekik dokuyoruz, bir bakarsınız engellinin yanında, ihtiyaç sahibi ailelerin kapısında, hasta ziyaretinde, çocukların sevincinde, kadın aktivitelerinde, halkın yasında acısına ortak olmada, düğününde sevincini paylaşmada, esnafın derdine çare olmada, evdeki yaşlı bakımında ......

Anlayacağınız biz her yerdeyiz. Çünkü halk neredeyse biz oradayız. Halkımızın derdiyle dertlenir, sevinciyle mutlu oluruz çünkü biz bu toprakların kadim şehrimiz Doğubayazıt evladıyız.

banner47
Söz konusu Doğubayazıt olunca canımızı feda ederiz. Benim için Doğubayazıt anne ,baba ve ecdadımın yadigarı yiğitler diyarıdır. Sana olan sevdam bitmez Doğubayazıt. Dua halkımızdan hizmet bizden...

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Ptt ve özellikle ptt kargo işini yapmıyor aradığında dalga geçiyorlar geri gitmesin diye gidip kargonu sana aldırtıyorlar zulüm halini aldı bu durum vAllahi uyar uyar adamlar dinlemiyor

SIRADAKİ HABER