Ağrı 1970 Spor Maça Çıkmamayı Tartışıyor

Ağrı Spor yarın maça çıkıp çıkmayacağı konusunu masaya yatırdı.

Ağrı 1970 Spor Maça Çıkmamayı Tartışıyor

Ağrı1970 Spor Ligin ikinci yarısı ilk maçında evinde Kahta02 Spor'u konuk edeceği maç öncesi yaşanan gerginlikler güne damgasını vurdu.Kahta02 Spor yöneticilerinin küstah tavırları sonrası yaşanan gerginlik sonrası  Adıyaman lobisinin  oluşturduğu baskı sonrası Ağrı 1970 Spor sahipsiz kaldı.

Ağrı Belediye Başkanı ve Ağrı 1970 Spor Kulübü Onursal Başkanı Savcı Sayan'ın Kahta02 Spor'dan özür dilemisi sonrası Ağrı 1970 Spor takımın sahipsizliğini resmetmek adına yarın oynanacak müsabakaya çıkmamayı masaya yatırdı.

Yarın oynanacak maç öncesi takımın nasıl bir yol izleyeceği henüz netleşmezken Ağrı 1970 Spor eski basın sözcüsüde yaşananlara tepki gösterdiği bir yazı kaleme alarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Budak yazısında şu ifadelere yer verdi ;

AĞRISPOR YALNIZLIĞI

Ağrıspor Başkanı, Kahta02 Spor kulübü tarafından suçlandı.

Ağrıspora ve Ağrıya sosyal medyadan binlerce küfür edildi.

Sonuç;

Ağrı belediye başkanı "bir kabahat ettik, bizi affedin" bağlamında özür diledi.

banner47
Sporda şiddet hicbir şekilde tasvip edilemez, edilmemeli de lakin sualim olacak.

1- Ağrıspor Kulübü ve Başkanı kimseye hakaret etmediklerini, aksine hakarete uğradıklarını beyan ettiler.

2- AĞRISPOR, Kahtaspor kulübünün aleni provokasyon girişiminde bulunduğunu ve siyasi mecra yoluyla baskı altına alındıklarını iddia ettiler.

Bu iddiaların daha mürekkebi kurumadan, Ağrı Belediye Başkanı bir canlı yayın programında Kahta02 Spor kulübünden özür diledi.

Ortada kabahat yoksa bu özür neden dilendi?

Gelişmişlikten eğitime, ekonomiden yapılaşmaya ülkenin son sırasını hic kimseye kaptırmayan Ağrı, kendi evlatları tarafından bir kez daha rezil rüsva edilmiştir.

Bireysel popülasyon uğruna bozuk para gibi harcanan toplumlar, ya şapkayı öne eğerek ders çıkartmalı ya da kul kaderini yaşar diyip suspus olmalıdır.

Yaptıysanız yaptık der günahıyla sevabıyla sahiplenirsiniz.

Yapmadıysanız da ezilmeyecek, af dilemeyeceksiniz.

Ben utandım,

Siz de utanın...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER