Ağrı Ak Partide Muhalifler Aday Çıkarmaya Hazırlanıyor

Ağrı Ak Parti İl Başkanlığı kongresi yılan hikayesine döndü,muhalifler harekete geçti

Ağrı Ak Partide Muhalifler Aday Çıkarmaya Hazırlanıyor

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Kongresinde Muhalif Aday Çıkabilir 

Ağrı Ak Partide çatışmalı süreç devam ediyor muhalifler aday çıkarabilir.

Ağrı Ak Parti İl Başkanlığı için Halil Özyolcu'nun adının açıklanmasının ardaından bir araya gelen muhalifler kongreye aday çıkarmak için istişarede bulundu.

Ağrı Ak Parti kulislerinde Özyolcu'nun İl Başkanlığına atanmasının ardından bir takım muhalif çevrelerin bir araya gelerek Özyolcu'ya karşı bir ismi aday olarak öne çıkaracakları konuşuluyor.

İddialara göre Akparti Ağrı teşkilatlarında uzun süre çeşitli kademelerde görev yapmış olan kişilerden oluşan çok parçalı bir gurup bir araya gelerek kongrede aday çıkarmak konusunu tartıştı

Büyük oranda  mutabakat sağlanan aday çıkarma fikrinin hayata geçirilmesi için gizli yürütülen çalışmaların yarın nihayetleneceği ve aday çıkarıp çıkarmayacakları,çıkaracaklarsa kimin aday olacağını deklare edeceklerinin beklendiği öğrenildi.
Ak Parti Ağrı İl Başkanlık seçiminlerinde benzer bir olay 2007 yılında yaşanmış Muhaliflerin desteklediği Kemal Yıldırım Genel Merkez adayı Hasan Arslan'ı geçerek il başkanlığını kazanmıştı.

Yıldırım'ın il başkanlığı bir süre sonra genel merkez tarafından elinden alınmış ve görev tekrar Hasan Arslan'a verilmişti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Anladımki
Anladımki - 3 yıl Önce

Anladımki şahsım yıllardır Ak Partiliyim ve ak partiye şu ana kadar çıkarlarım için yanaşmadım ama gördüğüm kadarıyla Ak partiye çıkarları için yanaşan çıkarlarına uymağında parti değiştiren başka partiye katılan geri ordan çıkıp dönüp yeniden Ak partiye gelen ne olduğu belli olmayanlar hangi görüşte olduğu hangi yolda olduğu belli olmayanlar daha da seviliyor Ak partide siz ne kadar gönül verirseniz verin sizlerin yeri olmaz Ak partide yanar döner olmanız lazım mesela şu anda ki il başkanımız düne kadar Ak partiyi terk edip abdullatif şenerin partisi olan TÜRKİYE PARTİSİNE KATILMIŞ VE KURUCU ÜYESİ İDİ şimdi ne olduda geri bize diyecem Ak partiye döndü kısacısı ağrıda ak parti bitti

SIRADAKİ HABER