Ağrı Ak Partide Şok

Ak Parti Ağrı İl Teşkilatlarında sıkıntılı süreç devam ediyor.

Ağrı Ak Partide Şok

Bugün saat 13:30 sularında siyaset kulislerine düşen Ağ rı Ak Parti Kongresinin iptal edileceği haberi sonrası teşkilatların sosyal medya hesapları sessizliğe büründü.

Daha önce Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Kongresi de iptal edilmiş ve ardından Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül aday olmayacağını açıklamamıştı.

Yarın Saat 12:00 da gerçekleştirileceği ilan edilen Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Kongresinin iptal edildiği bilgisi partili isimlercede teyit edildi.

Abbas Aydın'ın tek aday olarak katılacağı kongrenin Ağrı Kapalı Spor Salonunda yarın saat 12:00 da gerçekleştirileceği ilan edilmişti.

İptal kararının ardından Ak Partide yaşanacak gelişmeler merakla beklenirken İl Başkanı Abbas Aydın'ın tekrar aday olup olmayacağıda en çok sorulan sotulardan biri olarak gündemde yerini koruyor.

Tüm bu gelişmeler ışığında Ağrı Ak Partinin ilde köklü bir değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021, 16:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki Özgül
Zeki Özgül - 3 yıl Önce

Abbas Aydın yeniden aday gösterilmeyecek, Genel merkezin yapmış olduğu MKYK toplantısında Abbas Aydının eski ve yeni yönetimi fes edildi. Yeni bir yönetim ve yeni bir başkan olacak..
Tüm Ağrılılara duyurulur..
Ağalık ve Aşiret dönemi bitti.

Hacı Mehmet Özgülün Komşuları
Hacı Mehmet Özgülün Komşuları - 3 yıl Önce

Özgüller bu memleketin en değerli insanlarıdır haddinizi bilin ulan.. Partideki kodamanlarla cambazlarla karıştırmayın..

SIRADAKİ HABER