Ağrı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Başladı

2024 mahalli idarelere seçimlerinde partiler son hazırlıklarını yaparken Bağımsız Belediye Başkan adayı çalışmalarına başladı.

Ağrı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Başladı

Ağrı Belediye Başkan adaylığı için kamu görevinden istifa eden bağımsız aday Özcan Gök, 2024 mahalli idareler seçimlerine yönelik kararını duyurdu. Gök, 30 yılı aşkın bir süredir kamu hizmetinde bulunduktan sonra bağımsız belediye başkan adaylığı için adım attığını belirtti.

Özcan Gök, Ağrı Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklarken, şehrin her etnik grup ve siyasi düşünceden vatandaşının barış ve huzur içinde yaşadığını, ancak temsil noktasındaki isimlerin ayrıştırmaya çalıştığı politik manevralarla kutuplaştırma arzusuna fırsat vermediklerini ifade etti. Gök, Ağrı’nın tarih sayfasında kardeşlik şiarını önceleyen insani tavrıyla yer aldığını ve almaya devam ettiğini vurguladı.

Adaylık sürecini ideolojik ölçütlerden ziyade sevgi ve hoşgörü temelinde gördüklerini belirten Gök, adaylıklarının coğrafyanın kader tayininde bir basamak olmayı hedeflediğini söyledi. Ayrıca, yaşamının tamamını Ağrı'nın geçmişi ve bugünüyle birlikte yaşamış insanların yolunu kesilmesinin önüne geçmek ve Ağrılılara hizmet etmek amacıyla bu adımı attıklarını dile getirdi.

2024 belediye başkanlığı seçimlerinin önemine vurgu yapan Gök, insanlara projelerini daha iyi anlatabilmek için seçim takvimine uygun bir şekilde istifa ettiğini ve bağımsız belediye başkan adaylığını resmi olarak açıklamayı planladığını belirtti. Gök, Ağrılı hemşerilerinden destek beklediğini ifade ederek, 2024 seçimlerinin ilimize hayırlı olmasını diledi.

Özcan Gök Kimdir ?

1966 yılında Ağrı merkez Bahçelievler Mahallesinde dünyaya gelen bir bürokrat memur Hamza Gök’ün oğludur. İlk ,orta, lise tahsilini Ağrı merkezde tamamladıktan sonra ön lisansını İbrahim Çeçen Üniversitesinde tamamlamıştır 30 yıla yakındır devlet kurumlarında çeşitli kademelerde memur olarak görev yapmaktadır. 2024 yılı belediye başkanlığı seçimlerinde bağımsız müstakil olarak aday olmuştur. Hem yerli hem de bu kadim şehrin insanlarına 20 yıla yakın belediyecilik tecrübesiyle sorunların üstesinden gelinebilecek cesareti göstererek aday olma cesaretini göstermiştir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhyettin
Muhyettin - 4 ay Önce

Kartlar yeniden dağıtılacak. Artık AKP ve DEM düşünsün. İşleri yaş:))

halil kimsun
halil kimsun - 4 ay Önce

başarılar başkanınım

CAN GÖK
CAN GÖK - 4 ay Önce

AĢRI HALKİNA HAYIRLI OLSUN.ENERJI VE DINAMIZM İLE HAYIRLI HİZMETLER,BAŞKANIM

SIRADAKİ HABER