Ağrı Barosu Muhteşem Bir Tesise Kavuştu

Ağrı Baro Başkanı Salih Aydın en önemli projem dediği Baro Hizmet Binasının tamamlanarak hizmete açıldığının müjdesini verdi.

Ağrı Barosu Muhteşem Bir Tesise Kavuştu

Ağrı Barosu Başkanı Salih Aydın Ağrı Barosu ve Sosyal Hizmet Binasının açılışını bir basın açıklaması ile duyurdu.

Ağrı Barosundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ;

Türkiye Barolar Birliği tarafından daha önce Baromuza arsa alımı yapılan  ve 3 Mayista temeli atılan Ağrı Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesislerinin inşaat , tefrişat işlemleri tamamlanarak baromuz hizmetine sunulmuştur.


 Ağrı Barosu Hizmet Binası ve  Sosyal Tesislerinin baroya teslimatının yapılmasının akabinde  açıklama yapan Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın:Baromuzu yönetmeye talip olduğumuzda yapmayı taahhüt ettiğimiz,birinci dönemimizde arsa alımı ,proje veinşaat ihalesi bitirilen ,ikinci dönemimizde temel atma ,yapım ve tefrişat işlemleri tamamlanan binayı baromuza kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktayız.Bu bağlamda    "İdari ve Sosyal tesisimizin arsa alımından, inşaat ihalesine ve temel atma sürecinden  binamızın bitirilip baromuza teslimine  kadar olan süreçte bizden desteğini esirgemeyen başta Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve TBB Yönetimi ile, yine arsa alımından binanın hizmete sunulması sürecine kadar görev yapan  Ağrı Barosu Yönetim Kurulları, Disiplin ve Denetleme Kurulları ile TBB delegeleri ile baromuz meslektaşlarına teşekkür ederim. Tesisin ilimize, Baromuza ve hukuk camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Ağrı Barosunun hizmetine sunulan binada  Konferans Salonu,Seminer Salonu,Kütüphane,Çalışma odası,Başkanlık makamı,idari birimler ile Cafe-Restorant bulunmaktadır.
 Ağrı Barosunun hizmetine sunulan Baro Hizmet binasının Resmi açılışı ise ilerleyen  gunlerde yapılacaktır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol kimsun
Erol kimsun - 2 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun başkanım Allah devamını getirmesini temenni ediyorum

SIRADAKİ HABER