Ağrı CHP İl Başkanı Belli Oldu

CHP de uzun süredir kamuoyunu meşgul eden il başkanının kim olacağı sorusu netleşti.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni il başkanını açıkladı

Ağrı CHP İl Başkanı Belli Oldu

CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan Oldu

Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde 2023 hedefi ile bir çok ilde değişikliğe giden Cumhuriyet Halk Partisi Ağrı İl Başkanını açıkladı.

banner47
Uzun yıllardır İbrahim Aslan’ın yürüttüğü CHP il Başkanlığı görevi genel merkez tarafından alınan bir karar sonrası feshedildi.

21 kentte değişime giden CHP de Ağrı İl Başkanlığına İş Adamı Nihat Aslan’ın getirildiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından MYK toplantısı sonrası açıklandı.

Ağrı CHP il başkanlığı için 28 başvuru yapılmıştı. Uzun zamandır Ağrı’nın en önemli gündem maddelerinden biri olan CHP il başkanlığının sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 3 yıl Önce

İl başkanlığınızı tebrik eder görevinizde üstün başarılar dilerim.

Orhan Durak- Balıkesir
Orhan Durak- Balıkesir - 3 yıl Önce

Sayın Nihat Aslan Ağrı da her kesimden insanın sevip saydığı biridir. Kendilerini tebrik eder, bu değerli seçimde katkısı olanları kutlarım Yolun açık olsun sayın Başkan.

Bülent SEMERCİOĞLU
Bülent SEMERCİOĞLU - 3 yıl Önce

Okul ve bir dönem mahalle arkadaşımızda olan ve aynı zamanda sevgili Davut arkadaşımızında kardeşi olan Nihat ASLAN'ı sorumluluk aldığı bu görevde yürekten kutluyorum. Tez zamanda ülkemiz demokratik parlamenter yapıya kavusurda; Bu bir anlamı olmayan yapıdan ve Kayıp yıllardan kurtulmuş oluruz..

ÖMERSÖYLEMEZ
ÖMERSÖYLEMEZ - 3 yıl Önce

tebrik ediyorum

sefa
sefa - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun abi çok sevindik yolun açık olsun

Ağrılı
Ağrılı - 3 yıl Önce

Nihat Aslan kimdir tanımadım doğrusu ağrılımı kendisi

SIRADAKİ HABER