Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Değişti ''Adem Çalış Kimdir''

HSK Birinci Dairesi, içinde Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı'nında bulunduğu yaz kararnamesine yönelik çalışmalarını sonuçlandırdı. Kararname, HSK'nin internet sitesinden yayımlandı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Değişti ''Adem Çalış Kimdir''

HSK Birinci Dairesi, içinde Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınında bulunduğu yaz kararnamesine yönelik çalışmalarını sonuçlandırdı. Kararname, HSK'nin internet sitesinden yayımlandı.

Kararnameyle Ağrı, Adıyaman, Aydın, Bingöl, Denizli, Elazığ, Giresun, Hatay, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Malatya, Manisa, Mardin, Muş, Niğde, Şırnak, Trabzon, Uşak ve Van ile 38 ilçenin Cumhuriyet başsavcıları değişti.

Yeni kararname ile Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can ,Konya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına görevlendirilirken, Hopa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış da Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış Kimdir ?

1979 yılında Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde dünyaya gelen Çalış Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezun oldu.12 Yıl serbest avukatlık yapan Adem Çalış 2015 yılında kazandığı sınav sonrası Savcı Adem Çalış, Osmaniye’ye Savcı olarak atandı. 2019 yılının Haziran ayında Rize’ye tayin olan Savcı Çalış daha sonra HSK kararnamesiyle Başsavcı olarak Artvin’in Hopa ilçesine göreve başladı.

Bugün HSK'nin internet sitesinden yayımlanan atama kararlarına göre Savcı Adem Çalış Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER