Ağrı'da bir İş Adamı öyle bir şey yaptı ki ‘’Çocukları sevindirdi, büyüklere mesaj verdi’’

Ağrı’da bir iş adamı ‘’Çocukların değersizleştirilme psikolojisi ile gelecekte travma yaşamalarının önüne geçmek için büyük bir sofra kurdu,küçükleri oturttu’’

Ağrı'da bir İş Adamı öyle bir şey yaptı ki ‘’Çocukları sevindirdi, büyüklere mesaj verdi’’

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde ikamet eden iş adamı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına sayılı günler kala çocuklara unutamayacakları bir sürpriz hazırladı.

Sosyal medya hesaplarından ‘’Okullar başlamadan buluşuyoruz, okul çağındaki tüm çocukları Perşembe günü saat 1200-13:00 saatleri arasında evimizin bahçesinde ağırlıyoruz.

Tüm çocuklarla yemek ikram edip sohbet edeceğiz ‘’çağrısı yapan İş Adamı Adem Hanbaba bugün çağrısına kulak verip davete icabet eden yaklaşık 100 çocuğu evinin bahçesinde ağırladı.

Misafir ettiği çocuklarla keyifli bir zaman geçiren ve onlara kendi elleri ile yemek servisi yapan Adem Hanbaba program sonunda da sürprizi ile çocukları sevindirdi.

Hanbaba misafir ettiği tüm çocukları önceden hazırlamış olduğu kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri ile uğurladı.

Düzenlenen organizasyon sonrası kısa bir açıklama yapan Adem Hanbaba ;’’ Çocukluk yıllarında düğün ve programlarda çocuklara yemek verilmemesi ve çocukların ikinci sınıf olarak görülme algısının kırılmasını hedeflediğini’’ belirtti. Hanbaba bu tür etkinliklerin artması ve çocukların önemine değindi.

Yaklaşık 100 çocuğun toplandığı program sonrası, çocuklarla fotoğraf çekinen iş İnsanı Adem Hanbaba emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hanbaba'nın bu davranışı çocukların  Mizantropi'ye kadar giden bir travmaya bağlı   psikolojik zemininde önüne geçmiş oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doktor
Doktor - 9 ay Önce

Ufuk Balkız sayesinde uyuyan devlerin uyanmaya başladı anı yaşıyoruz maşAllah ağrılı iş insanları Ağrıya ve Ağrıliliara sahip çıkın artık burası sizin de doğup büyüdüğünüz şehir

Nimet Yilmaz
Nimet Yilmaz - 9 ay Önce

Cok yesekkur ederim degerli kardesim Allah ne muradin varsa versin selamlar

my yıldırım
my yıldırım - 9 ay Önce

ALLAH razı olsun

Müjgan Demirkan
Müjgan Demirkan - 9 ay Önce

Kardeşim çok hayırlı bir iş yapmışsınız. Bu günün çocukları yarının büyükleri olacaklar. Emekli bir öğretmen olarak çok güzel örnek oldunuz. İş adamlarına örnek olsun.

Yusuf Taşdemirci
Yusuf Taşdemirci - 8 ay Önce

Çekip paylaşmaya gerek varmıydı yapmışsan Allah görse yeterli ama yinede Allah razı olsun ☺️

.
. - 8 ay Önce

Cenabı ALLAh razı olsun

SIRADAKİ HABER