Ağrı da Ekmek Fiyatlarına Ay Sonunda 2. Zam Bekleniyor

Ağrı da ususlsüz şekilde yapılan ekmek zammının ardından ay sonunda ikinci bir fiyat artışı uygulanması bekleniyor

Ağrı da Ekmek Fiyatlarına Ay Sonunda 2. Zam Bekleniyor

Ekmek zammı için onay beklemediler

Maliyetlerin artması ile birlikte arda arda gelen zamlardan en çok nasibini alan ürünlerden biride temel tüketim maddesi olan ekmek oldu.

Bir yıl içinde 2 kez zamlanan ve gramaj düşürülerek bu yolla da ekstra bir zam oluşturulan ekmek yeni bir fiyat tarifesi ile tezgahlarda yerini almaya başladı.

Ağrı’da 2,50 liradan satılan 200 gram ekmek bazı fırınlar tarafından meclis kararı zamlı fiyatla 3 liradan satışa başlandı.

Trafik denetiminden başka her şeyin başıboş yaşandığı kentte açıklanan tarifenin üzerinde fahiş fiyat uygulamak yoluyla haksız kazanç elde ediliyor olmasına ne valilikten ,ne belediyeden nede ilgili stk ve kuruluşlardan bir müdahale olmaması da vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Fırıncılar Odasının zam talebinin ay sonunda resmi olarak fiyatlara yansıtılacağı beklenirken yeni ekmek fiyatının 3 liramı yoksa 3 buçuk liramı olacağı henüz bir netlik kazanmış değil.

Ağrı Belediyesi tarafından üretimi durdurulan Halk Ekmeğin kapanması ile özellikle dar gelirli vatandaşların büyük oranda sıkıntı yaşadığı gözlenirken fırınlarda bayat ekmek kuyrukları oluşmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adam
Adam - 2 yıl Önce

Sövmen seda Sayan hani istanbula ekmek gönderecektin

İHSAN coşkun
İHSAN coşkun - 2 yıl Önce

Artık kuru soğana muhtaç kaldık bunu yapanlar Allaha havale ediyoruz.

SIRADAKİ HABER