Ağrı da Ekmek Zamlandı

Ağrı da ekmek zammı duyuruldu yarından geçerli olmak üzere ekmeğe zam geldi.

Ağrı da Ekmek Zamlandı

Ağrı’da Ekmek zammı kararı alındı. 

Ülkede ekonominin kötü gidişatı hergün vatandaşın cebine yansıyan zamlarla artık saklanamaz hale geldi. 

Hammaddelere ard arda gelen zamlar sonrası Ağrı Fırıncılar Odası da ekmeğe zam kararı aldı. 

Ağrı Valiliği, Ağrı Belediyesi ve Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odasından taleplerine bir türlü cevap alamayan Ağrı Fırıncılar Odası girdi maliyetlerindeki astronomik artışların ardından zarar ettikleri bir süreç yaşamaya başlamıştı. 

Ekonomik çalkantıların had safhada yaşandığı ülkede Fırıncılarda buna daha fazla dayanamayacaklarını ifade ederek fiyatı 1,50 kuruş olan 200 Gram Ekmeğe zam yaparak yarından itibaren 200 gram ekmeği 1,75 Kuruştan satacaklarını duyurdu. 

Ülke ekonomisinin çökme noktasına geldiği bu günlerde hükümetin açıklamalarının hiçbir karşılığı olmadığı vatandaşın sofrasına yansıyan zamlarla iyice gün yüzüne çıkmaya başladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sahipsiz Ağrı
Sahipsiz Ağrı - 3 yıl Önce

Allah yardımcımız olsun ekmeğe zam bir bu eksikti hani belediye ekmek fabrikası vardı ne oldu odamı hikâye yada rant icinmi çalışmıyor ağzı olan konuşuyor bir zamanlar çok güzel nutuk atanlar nerede hadi gelemden bağ bostandi yapanlar sahip çıksın ağrıya hani bir söz vardı ( Bana oy verin ben çok güzel golcüyüm size ol aticam gerçekten çok doğru söyledi beyfendi helal olsun ) hayrlı olsun yeni zammimiz

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

İmdaaaat! imdaaaaat! imdaaaaaattt! ALLAH rızası için yokmu birileri bizi bu zalimlerden kurtarsın bittik mahvulduk perişan olduk tükendik yarını göremiyoruz karakış kapıda ne yakarız ne yeriz hiçmi vicdanınız yok ülkede savaşmı var nedir bu sefalet yeter artık yaşamak isyemiyoruz

Adem
Adem - 2 yıl Önce

Sayan başkanım halkekmek nerde sosyal belediyecilik nerde dolmuşların rezaletine bir bakın

Asi
Asi - 2 yıl Önce

Bizde pasta yeriz.

SIRADAKİ HABER