Ağrı'da feci kaza 1 Ölü 2'si ağır 4 yaralı

Gece geç saatlerde Ağrı'da yaşanan trafik kazasında otomobil içindeki 2 yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti.

Ağrı'da feci kaza 1 Ölü 2'si ağır 4 yaralı

Ağrı’nın Tutak ilçesinde gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, bu gece saat 03:00 sularında Burnubulak Köyü yakınlarında meydana geldi. Patnos’tan Ağrı istikametine doğru seyir halinde olan Erdem Çalıkılıç yönetimindeki otomobil, aynı yönde seyreden sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen saman yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrildi otomobil ise tarlaya uçtu. Otomobilde bulunan 1 yaşındaki Ebrar Çalıkılıç kaza yerinde hayatını kaybederken 2’si ağır 4 kişi de yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Erdem Çalıkılıç ve Feride Çalıkılıç yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2023, 12:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis
Reis - 8 ay Önce

Bu Son Baharda Traktor Kamyon Vs. Cogu Araclarda Arka Lambalari Yanmiyor Bu da Emniyet Görevlilere is Düsüyor

Gurbetçi Kürt
Gurbetçi Kürt - 8 ay Önce

Ben Ağrı'da uturmuyorum ama ilçesinde gurbetçi yiz yeni yol yapılmış ama maalesef eski yolu kullanan çok var orada kazalar çok yaşanıyor gündüz eski yolu kullanmak tehlikeli özellikle gece o yolu çok kullanıyor lar

SIRADAKİ HABER